Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 190 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Τουρνουά Φούτσαλ Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου «Πρόσβαση στη Μόρφωση, Δικαίωμα στον Πολιτισμό»

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

                           Τουρνουά Φούτσαλ Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου

                        «Πρόσβαση στη Μόρφωση, Δικαίωμα στον Πολιτισμό»

DSCN1000O Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου Κερύνειας «Αρχάγγελος Μιχαήλ» διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά τουρνουά Φούτσαλ 5Χ5 με σύνθημα «Πρόσβαση στη Μόρφωση, Δικαίωμα στον Πολιτισμό»

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου 2014 στα δημοτικά γήπεδα Στροβόλου (πίσω από το Ογκολογικό Κέντρο Ακρόπολης). Στα πλαίσια της ανθρωπιστικής μας δράσης, ανακοινώνουμε ότι ΟΛΑ τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Ταμείο Ενίσχυσης Φοιτητών που συγκροτήθηκε από τον Πολιτιστικό Όμιλο το Δεκέμβριο του 2013.

 

Στο χώρο θα υπάρξουν εθελοντές του Πολιτιστικού Ομίλου, όπου θα πώλούν χυμούς, παγωτό, ΄σιταρους κ.α. Τα έσοδα και πάλι θα διατεθούν για τους σκοπούς της διοργάνωσης.

 

Τα γήπεδα παραχωρήθηκαν από το Δήμο Στροβόλου σε επιχορηγημένη τιμή, συμβάλλοντας και οι ίδιοι στο φιλανθρωπικό μας έργο.

 

Ώρα εγγραφής και κλήρωσης: 4:30 - 5:30 μ.μ.

 

Ώρα έναρξης: 5:45 μ.μ.

 

DSC00457Δηλώσεις Συμμετοχής: Ξεκινάνε από τη μέρα δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης στο 99793264 (Joseph) μέχρι τις 21 Ιουνίου 2014.

 

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται στα 60 ευρώ για την κάθε ομάδα.

 

Όροι Συμμετοχής: Επιτρέπεται η συμμετοχή σε όλα τα άτομα άνω των 14 ετών. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 5 μέχρι 7 παίχτες, εκ των οποίων οι 5 θα αγωνίζονται και οι υπόλοιποι θα είναι αναπληρωματικοί. Κάθε ομάδα θα έχει ένα αρχηγό, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος να τηλεφωνήσει για να δηλώσει τη συμμετοχή της ομάδας του, το όνομα της ομάδας του, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Διαδικαστικοί Κανόνες: Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων, θα καθοριστεί πόσοι όμιλοι θα γίνουν για τα αρχικά παιχνίδια και πόσες ομάδες θα προκριθούν στον επόμενο γύρο. Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί μια φορά εναντίον κάθε ομάδας του Ομίλου. Οι ομάδες που θα προκριθούν στον επόμενο γύρο, θα αγωνιστούς σε knock-out παιχνίδια. Κάθε αγώνας θα διαρκεί 20 λεπτά. Επίσης, οι αρχηγοί των ομάδων οφείλουν πριν την κλήρωση, από τις 4:30μ.μ - 5:30μ.μ, να πληρώσουν το ποσό συμμετοχής. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα δοθούν στους αρχηγούς των ομάδων.

 

ΕΠΑΘΛΟ: 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ