Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 91 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Οι αποδημοι μας

Αγαπητοί μας Συγχωριανοί, Απόδημοι, 

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου στην προσπάθεια του να βοηθήσει στην αλληλογνωριμία και αλληλοβοήθεια των συγχωριανών, ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο για τους Απόδημους αδερφούς μας.

Μέσα από συνεντεύξεις, άρθρα και κείμενα θα δίδεται η ευκαιρία στους απόδημους μας να ενημερώνουν για την δράση τους, με εισηγήσεις και ξεχωριστά κομμάτια από την ζωή τους στη ξενιτιά.

Κάνουμε αρχή με μια γενική συνέντευξη που αφορά εσάς και την οικογένεια σας.

Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας αυτό ώστε να συμβάλετε στην όλη προσπάθεια που αναλάβαμε.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,


Ανδρέας Φραντζιάς 

 

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια επανασύνδεσης και γνωριμίας των αποδήμων του χωριού μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , στέλνοντας μας όλες τις πληροφορίες και εμπειρίες που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας.

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε το ειδικό ερωτηματολόγιο που έχει ετοιμαστεί για το σκοπό αυτό και να μας το στείλετε στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο.

Συνέντευξη με τον Ρένο Αλέκου Λιάτσου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
renos liatsou


Γεννήθηκα στο πατρικό μας σπίτι στον κατεχόμενο σήμερα Ασώματο Κυρήνειας ,στις 19 Αυγούστου, 1952. Οι γονείς μου Αλέκος Λιάτσου Χ΄΄Αλέξανδρου  και η ΄Αννα Βραχίμη Χ΄΄Ζωρζή ήταν απόγονοι των μεγάλων οικογενειών , Χ΄΄Αλέξανδρου και Χ΄΄Λιάτσου, παιδιά του άρχοντα Χ΄΄Γιούσε. Σήμερα θαυμάζω περισσότερο τους αγαπημένους μου γονείς, γιατί μας έδωσαν μία σωστή κοινωνική και χριστιανική ανατροφή, αρκετά πλούσια για την εποχή τους. Πηγαίναμε με την καρότσα που έσερνε το τρακτέρ μας, στο σινεμά της Μύρτους και της Σκυλούρας καθώς και στα γύρω πανηγύρια καθώς και στη θάλασσα των Πανάγρων,  για μπάνιο. Από την Λευκωσία δε μας έφερνε κλασσικά περιοδικά  όπως «το νησί των θησαυρών», «ο Περσέας» , «ο Μπέν...

Συνέχεια: Συνέντευξη με τον Ρένο Αλέκου Λιάτσου