Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 100 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Γνωρίστε τον κόσμο του χωριού μας!

Σε αυτή τη στήλη θα σας γνωρίσουμε τους νέους, αλλά και τους παλαιότερους, συγχωριανούς μας. 
Σκοπός της στήλης αυτής είναι να μοιραστούμε πληροφορίες της ζωής μας και της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας με τα άλλα μέλη και φίλους του Ομίλου, ούτως ώστε να υπάρχει το αναγκαίο βοηθητικό υπόβαθρο τόσο για τους νέους που αναζητούν κυρίως εργασία, όσο και για τους πρεσβύτερους που αναζητούν συχνά συνεργάτες ή υπαλλήλους, με απώτερο στόχο την αλληλοβοήθεια. Με αυτή την πρωτοβουλία σκοπεύουμε κυρίως στην καταπολέμηση της μάστιγας της ανεργίας αλλά και στην εκατέρωθεν γνωριμία των μελών και φίλων του ομίλου.




Ποιοί μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προφίλ των χρηστών μας;

Για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη στήλη της ιστοσελίδας μας και να μπορείτε να δείτε όλες τις καταχωρήσεις στον "Κόσμο του Χωριού μας", θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε σαν μέλος στην ιστοσελίδα μας, δημιουργώντας το δικό σας προφίλ το οποίο θα δημοσιευθεί στη σχετική στήλη.

Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δεν αποδέχονται τον πιο πάνω όρο.  

* Η εγγραφή επιτρέπεται μόνο σε άτομα που προέρχονται από το χωριό του Ασωμάτου και σε άτομα-συνεργάτες του Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου.

* Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση σε οποιονδήποτε κρίνει πώς η εγγραφή του στη συγκεκριμένη στήλη γίνεται με κακόβουλο σκοπό.

 

Είσοδος

Αν είστε  μέλος  στην ιστοσελίδα μας, παρακαλώ καταχωρείστε τα στοιχεία σας στο σχετικό δελτίο στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας μας, για να μπορέσετε να εισέλθετε στο χώρο μελών και να δείτε τα προφίλ των χρηστών μας.

 

Εγγραφή - ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Αν ΔΕΝ είστε μέλος αλλά επιθυμείτε να εγγραφείτε και να μοιραστείτε και εσείς μαζί μας κάποιες πληροφορίες για τη ζωή σας, τότε πατήστε εδώ.

 

Πού θα βρείτε τον κόσμο του χωριού μας

Όσοι έχετε εγγραφεί μέλη, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε πρόσβαση στα προφίλ όλων των εγγεγραμμένων μελών του χωριού μας πατώντας στο σύνδεσμο "Κατάλογος χωριού" στη στήλη "Ο κόσμος μας" στα αριστερά (ορατή μόνο αφότου καταχωρήσετε τα στοιχεία εισόδου σας στη στήλη).