Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 102 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Αλμπουμ διάσημης τραγουδίστριας θα κοστίζει 195 ευρώ!

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Οι πιο φανατικοί θαυμαστές της Rihanna θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν το νέο της άλμπουμ στις 11 Δεκεμβρίου.

Η διαμαντένια έκδοση του νέου της άλμπουμ θα έχει κόστος 250 δολάρια!

Το νέο της αλμπουμ, με τίτλο "Unapologetic", θα πωλείται σε δύο εκδόσεις, την απλή έκδοση και την deluxe - και τι deluxe!

Όπως αναφέρθηκε από μουσικά site θα είναι ένα έργο τέχνης για συλλέκτες και θα περιλαμβάνει ένα κοντομάνικο μπλουζάκι με λιθογραφία, ένα δίσκο βινυλίου που περιλαμβάνει remix από το τραγούδι "Diamonds", καθώς και το ειδικό USB των 2 GB, αυτοκόλλητα, χειρόγραφο προσωπικό σημειωματάριο και βιβλιαράκι 40 σελίδων με σημειώσεις και στίχους από τα τραγούδια, αλλά και ένα ViewMaster που θα περιέχει εικόνες 3D της Riri που δεν...

Διαβάστε περισσότερα: Αλμπουμ διάσημης τραγουδίστριας θα κοστίζει 195 ευρώ!

Στην Κύπρο η Έλενα Παπαρίζου!

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Στην Κύπρο η Έλενα Παπαρίζου!

 

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη της εμφάνιση στη Λεμεσό, η Έλενα Παπαρίζου έφτασε φορτσάτη στην Κύπρο.

Νωρίτερα αλλά την ίδια ημέρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας έφτασαν και οιStavento οι οποίοι θα είναι μαζί της στη συναυλία. Απλή, φιλική και μ' ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της, ήταν η τραγουδίστρια δηλώνοντας και με αυτό τον τρόπο πόσο καλά και ευτυχισμένη είναι αυτή την περίοδο. Η Έλενα Παπαρίζου αν και έφτασε καθυστερημένη, γύρω στις 18:00, αφιέρωσε χρόνο και ανταπέδωσε αγάπη στο fan club της που την περίμενε με ανυπομονησία για αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με το showtime-sy.com, η Έλενα Παπαρίζου μοίρασε αυτόγραφα και χαμόγελα και έβγαλε φωτογραφίες με τους θαυμαστές της.

Δύο αγωγές στην Παπαρίζου: 300.000 ζητά ο Τόνι Μαυρίδης

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

​Το πόσο των 300.000 ευρώ αξιώνει από την Έλενα Παπαρίζου ο Τόνι Μαυρίδης, με τις δύο αγωγές που κατέθεσε την Τετάρτη!

 

Με την πρώτη αγωγή, ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας καταγγέλλει την εταιρεία που είχε συστήσει μαζί με την Έλενα για την διαχείριση των επαγγελματικών της εμφανίσεων και των εσόδων από αυτές, ζητά δηλαδή την διάλυσή της.

Η δεύτερη αγωγή αφορά την συμμετοχή του Τόνι Μαυρίδη στα εταιρικά κέρδη.

Με την δικαστική διαμάχη του πάλαι ποτέ ζευγαριού να κορυφώνεται, όλα δείχνουν πως μεταξύ της τραγουδίστριας και του μάνατζερ υπάρχει προσωπική κόντρα. Μάλιστα, την Δευτέρα επρόκειτο να γίνει συνάντηση των δύο πλευρών που είχε ζητήσει ο συνήγορος της Έλενας, όμως, δεν έγινε ποτέ…

Πού θα τραγουδούν οι καλλιτέχνες το χειμώνα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Share

Το φθινόπωρο έφτασε, κάτι που σημαίνει ότι τα μουσικά σχήματα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στις πίστες της Αθήνας. 

Οι επιχειρηματίες διάλεξαν για φέτος συνεργασίες που ευελπιστούν ότι θα κάνουν πάταγο και θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στις νύχτες, παρά την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και τα κέντρα διασκέδασης. 

Ακολουθεί θα ο χάρτης της νυχτερινής διασκέδασης για φέτος, με τα περισσότερα σχήματα να αρχίζουν μέσα στον Οκτώβρη να λειτουργούν ως επί το πλείστον Παρασκευές και Σάββατα.

Έχουμε και λέμε:

- Σάκης Ρουβάς, Αγγελική Ηλιάδη και Melisses, στο «Διογένης Studio», από τέλη Οκτωβρίου.

- Νίκος Βέρτης και Τάμτα, στο «Fantasia», πιθανότατα από 5 Οκτωβρίου.

-...

Διαβάστε περισσότερα: Πού θα τραγουδούν οι καλλιτέχνες το χειμώνα