Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 31 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Εκδήλωση Καλογραιών - Αδελφή Αντζιέλικα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Αδελφή Αντζιέλικα

 

DSC 3780Γράφει η Γιάννα Λιάτσου

 

Η SoeurAggelica(Αγγελική Χατζηχαννή) γεννήθηκε το 1945 στην Καρπάσια, μικρότερη εκ των 4 παιδιών της Κατίνας Μαλτέζου από τον Ασώματο και του Βραχίμη Χατζηχαννή από την Καρπάσια.

 

Η μικρή ταπεινή Αγγελική φοίτησε στο δημοτικό σχολείο του χωριού. Σαν άριστη μαθήτρια ήθελε να προχωρήσει για το ανώτερο σχολείο.

 

Τ0 1958 – 1960 φοίτησε στις καλογραίες Λεμεσού και μετά πήγε στις Καλογραίες Λάρνακας όπου έμενε στο οικοτροφείο, φοιτούσε στο Παγκύπριο Γυμνάσιο Λάρνακας όπου αποφοίτησε το 1967. Με την αγνότητα και την λάμψη που της είχε δώσει ο Θεός είχε πάρει την απόφαση της να αφοσιωθεί Σ’ αυτόν. Έτσι και στάλθηκε στην Ρώμη για την Ρασοφορία της.

 

Το 1971 επέστρεψε στο μοναστήρι στη Λεμεσό όπου τηρούσε πιστά όλα της τα καθήκοντα. Το 1976 είχε πάει στην Ρώμη για σπουδές ξένων γλωσσών όπως Αγγλικών, Ιταλικών, Γαλλικών και Ισπανικών. Επέστρεψε το 1981 στην Λεμεσό όπου διδάσκει την Ιταλική Γλώσσα στο SaintMarysSchool.

 

Γιαγιά μας αγαπημένη,

Αβάστακτος ήταν ο πόνος σου με το κακό μαντάτο εκείνη τη μαύρη μέρα του χαμού του πολυαγαπημένου σου αδελφού. Τότε όμως ήταν που συνειδητοποιήσαμε όλοι τη δύναμη της πίστης σου. Λυπήθηκες πολύ, δε σε καθυπόταξε όμως ο πόνος και ο θυμός για τον άδικο χαμό. Στάθηκες μπροστά κι έδειξες  με θάρρος, πορευμένο από την δυνατή πίστη σου στο Θεό, το δρόμο της σωτηρίας. Στάθηκες δίπλα στα 5 ορφανά παιδάκια του, απαλύνοντας τον πόνο και καθοδηγώντας τα στο δρόμο τον ευθύ

 

Είμαστε βέβαιοι ότι είσαι πάντα μαζί μας και αντλώντας νοερά από εσένα δύναμη, ηρεμία και ψυχική γαλήνη, η ζωή μας γίνεται πιο ανάλαφρη και γλυκειά

Σου ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να έχεις την υγεία σου και να συνεχίσεις το θεάρεστοέργο σου, προσευχόμενη για όλους εμάς.

 

 DSC 3774DSC 3777DSC 3831DSC 3832DSC 3833