Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 45 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Ομίλου συνήλθε σε πλήρη σύνθεση την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013. 

Κατά την σύσκεψη, πάρθηκαν πολύ σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του Ομίλου και τη συνέχιση της πολυεπίπεδης παρουσίας και προσφοράς του στη Μαρωνιτική κοινότητα. 

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ομόφωνα: 

1)    H συγκρότηση νεανικού χορευτικού συγκροτήματος ηλικίας 7-14 χρόνων. Η κυρία Μάχα Ριχάρδου Λιάτσου προσφέρθηκε να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της για εκμάθηση των παιδιών μας με παραδοσιακούς Ανατολίτικους κι άλλους σύγχρονους χορούς, στο δικό της χώρο όπου διδάσκει μαθήματα χορού, στο Στρόβολο.

Θα ξεκινήσει με το χορό Belly-Dancing. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα δωρεάν μαθήματα, να επικοινωνήσουν με τον κο Ριχάρδο Λιάτσο στο τηλ. 99371213.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί.

 

2)    H δημιουργία Θεατρικού σχήματος, για την παρουσία θεατρικής παράστασης με σκηνές από τη ζωή του χωριού πριν το 1974 και κατά τους πρώτους χρόνους της προσφυγιάς.

Λεπτομέρειες θ’ ανακοινωθούν αργότερα.

 

Κάποιες άλλες βαρυσήμαντες ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Εκ του Διοικητικού Συμβούλιου

board