Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 86 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

CyBC-2-RIK-2 8252Αρχίζει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου η μετάδοση της πρώτης μηνιαίας τηλεοπτικής εκπομπής ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ για τους Μαρωνίτες της Κύπρου και όχι μόνο.

Μέσα από την εκπομπή θα προβάλλονται η ιστορία, οι τέχνες, τα γράμματα, η γλώσσα, ο αθλητισμός, η κοινωνική ζωή και άλλοι τομείς των Μαρωνιτών της Κύπρου, προσφύγων, εγκλωβισμένων και μη, μα και αυτών της διασποράς.

Η πρώτη εκπομπή θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ 2 στις 4.15μμ και ταυτόχρονα δορυφορικά.

Εκτός από το χαιρετισμό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Μαρωνιτών κ. Αντώνη Χατζηρούσου , η πρώτη εκπομπή παρουσιάζει το χωριό Κορμακίτης, τα εγκαίνια της πλατείας του Αγίου Γεωργίου, την Στέγη Ευγηρίας Άγιος Αντώνιος και το Δημοτικό Σχολείο Άγιος Μάρωνας.

Χορηγός της εκπομπής είναι το Ίδρυμα Ευημερίας Μαρωνιτών και γενικός υπεύθυνος ο κ. Τάκης Ηλία. Παρουσιάστρια η κα. Μαριλένα Κυρμίζη – Χ’Ρούσου.

Μην τη χάσετε!

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ

Σάββατο 5/10/2013 στις  4.15μμ

ΡΙΚ 2 και Δορυφορικά