Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 42 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

DSC00457Τεράστια επιτυχία σημείωσε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φούτσαλ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου με τη συμμετοχή και των νέων του Ερυθρού Σταυρού, την Κυριακή 16 Ιουνίου, στα γήπεδα Στροβόλου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πέραν των 140 νέων. Συνολικά 20 ομάδες, μεταξύ αυτών και 2 γυναικείες ομάδες, του Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου και της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, οι οποίες ξεκίνησαν το τουρνουά με μεταξύ τους αγώνες σ’ ένα πανηγυρικό κλίμα.

Πριν την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων, γινόταν συλλογή τροφίμων από νεαρά παιδιά του Ομίλου και του Ερυθρού Σταυρού.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Οι ποσότητες τροφίμων που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, σύμφωνα και με τους υπεύθυνους του Ερυθρού Σταυρού.

Στην σύντομη προσφώνηση του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου κος Ανδρέας Φραντζιάς, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους για την ανταπόκριση τους στο φιλανθρωπικό κάλεσμα.

«Η πιο μικρή προσφορά μπορεί να γίνει βάλσαμο για μια ψυχή, χαμόγελο για ένα παιδί, σ’ ένα κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο σκληρός και άδικος για πολλά παιδιά. Με την παρουσία σας εδώ, γίνεστε, ο καθένας από σας ξεχωριστά κι ένα κρίκος στην αλυσίδα της αγάπης και αλληλεγγύης που στήθηκε γι’ αυτά τα παιδιά».

Ευχαριστώντας θερμά τους νέους και νέες του Πολιτιστικού Ομίλου για την εξαίρετη διοργάνωση της εκδήλωσης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα τρόφιμα που συλλέχτηκαν θα διατεθούν στοχευμένα και διακριτικά και σε συνεργασία με τη Κάριτας Κύπρου, σε άπορες οικογένειες.

Ευχαριστίες εξέφρασε για τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης:

Πρότυπα Αρτοποιεία Αμμοχώστου

ΚΕΑΝ SOFT DRINKS

PAHIT ICE

Παγκύπρια Εταιρεία Αρτοποιών

Στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου για την επιχορήγηση των γηπέδων καθώς και στην ΚΟΠ και τους 4 διαιτητές της που αφιλοκερδώς διαιτήτευσαν με μεγάλη επιτυχία όλους αγώνες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σ’ ένα πολύ φιλικό κλίμα, παρ’ ότι δυνατές ομάδες συγκρούστηκαν σε μεταξύ τους αγώνες.

Στο μεγάλο τελικό αντιμέτωπες ήταν οι ομάδες Anonymous Vs Elite.

Νικήτρια η ομάδα των Anonymous με 1-0 οι οποίοι παρέλαβαν το κύπελλο και χρηματικό έπαθλο €300. Τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Ευχαριστούμε όσους έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση.

 

Περισσότερες φωτογραφίες

Βίντεο (coming soon)

 

DSCN0993

DSCN0998

DSCN1001

DSCN1004

DSCN1007