Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 637 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4

Του Ανδρέα Φραντζιά

Δευτέρα του Πάσχα στον Ασώματο, αμέσως μετά τη λειτουργία, στα σκαλοπάτια της εκκλησίας, ο Θρήνος της Παναγίας ακούγεται από πολλούς πιστούς, σ’ ένα μείγμα ήχων θλίψης μα και ελπίδας.

Ακολουθεί ο Τώνης Σολομού, με περισσό θάρρος να τραγουδά τη Μαρινιωτού, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας κι ενότητας, εκφράζοντας ταυτόχρονα το βαθύ νόστο για την πατρώα γη.

Συμπληρώνει μ’ ενθουσιασμό η Έλλη Λιάτσου, μ’ ένα τρίστιχο του Ασώματου.

<Εις τον Ασώματο ξανά θέλω να πάω πίσω

Τον Μιχαήλ Αρχάγγελο ξανά να προσκυνήσω….>

Πρωτόγνωρα γεγονότα, για πολύ καιρό χαμένα στη βουβαμάρα.

Ας ελπίσουμε αυτό να ‘ναι μόνο η αρχή.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου εκφράζει την έντονη επιθυμία αλλά και παράκληση, σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή, τις Κοινοτικές αρχές και τ’ άλλα οργανωμένα σύνολα του χωριού, να παρουσιάσουν στον Ασώματο μια μουσικοχορευτική εκδήλωση, με συμμετοχή νέων και παλαιοτέρων, αναβιώνοντας ταυτόχρονα ήθη και έθιμα του παλιού καλού καιρού.

Ελπίζουμε η εισήγηση κι επιθυμία μας αυτή, σύντομα να πάρει σάρκα κι οστά κι όλοι μαζί να χαρούμε και να αναπτερώσουμε την ελπίδα μέσα από τις θύμισες…