Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 111 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Οι Καλλιτέχνες μας - ΝΙΝΟΣ Α. ΧΑΤΖΗΡΟΥΣΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

nhr 1Ο ζωγράφος Νίνος  Αντώνη Χ¨ Ρούσου γεννήθηκε στις 25 Μαϊου 1988 στο Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο πατέρας του είναι Κύπριος από τον Κορμακίτη και η μητέρα του κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή.

Το 1993 επέστρεψε με την οικογένεια του στην Κύπρο και κατοίκησαν στη Λευκωσία όπου άρχισε τη φοίτηση του σε Κυπριακά εκπαιδευτικά ιδρύματα αρχίζοντας από το Νηπιαγωγείο Terra Santa, και στη συνέχεια το Β’ Δημοτικό Μακεδονίτισσας, το Pascal English School και στο Cyprus College of Art στην Λάρνακα.

Συνέχισε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου το 2011 πήρε το πτυχίο Bachelor of Art in Fine Art και ακολούθως το Νοέμβριο του 2012 το πτυχίο Master of Art in Fine Art με διάκριση.

Έλαβε μέρος σε διάφορες εκθέσεις και διαγωνισμούς και κέρδισε αρκετά βραβεία μεταξύ των οποίων και το Πρώτο  Βραβείο στην Τέχνη, στον 52ο Διαγωνισμό Σχολείων Ευρώπης.

Από την ηλικία των 4 χρόνων ζωγράφιζε  και είναι επηρεασμένος από τους μεγάλους ζωγράφους El Grego, Salvador Dali kai Rembrandt.

Τώρα ζεί και εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

nhr

nhr 2

nhr 5 LARNACA-1

nhr 6

nhr 7