Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 46 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Γιώργος Λακκοτρύπης - Ένας δικός μας άνθρωπος στο Υπουργικό Συμβούλιο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

lakkotripisΟ Γιώργος Λακκοτρύπης γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 30 Μαΐου 1970. Ο πατέρας του Αντώνης Λακκοτρύπης κατάγεται από την Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας  και η μητέρα του Ειρήνη (το γένος Παχίτα) από τον Ασώματο Κερύνειας. Είναι νυμφευμένος με τη Χριστιάνα (Καρή) και έχουν δύο κορούλες, τη Μαρίνα και την Αγγελίνα οι οποίες είναι δίδυμες 9 χρόνων. Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας. Σπούδασε και απέκτησε το πρώτο του πτυχίο το 1991 στα Mathematics & Computer Science από το Πανεπιστήμιο του Keele, Ηνωμένου Βασιλείου. Το 1995 , με υποτροφία του Fulbright, αποκτά  μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Colorado Ηνωμένων Πολιτειών. 

Την επαγγελματική του σταδιοδρομία την άρχισε το 1991 από την εταιρεία Ιωάννου & Παρασκευαίδη, όπου για δύο χρόνια διετέλεσε υπεύθυνος του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του παραρτήματος της εταιρείας στη Βεγγάζη της Λιβύης. Αφού ακολούθησαν οι σπουδές του στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Κύπρο και το 1996 προσλήφθηκε στην IBM στη θέση του υπεύθυνου για το δίκτυο μεταπωλητών. Στην IBM εργάστηκε για 6χρόνια και το Μάρτιο του 2002 προσλαμβάνεται στη Microsoft ως Διευθυντής Ανάπτυξης, με εντολή να προωθήσει και να αναπτύξει τις εργασίες της εταιρείας στην Κύπρο και τη Μάλτα. Στα χρόνια που ακολούθησαν προήχθη σε Διευθύνοντα Σύμβουλο της Microsoft Κύπρου & Μάλτας, θέση που κατείχε μέχρι το2011. Το Νοέμβριοτου2011 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Δημοσίου Τομέα της Microsoft  Κεντρικής & Ανατολικής (ΚΑΕ) Ευρώπης (σε 27 χώρες)  με έδρα την Κύπρο, θέση που κατήχε μέχρι σήμερα.  Πέραν από τα επαγγελματικά του καθήκοντα στη Microsoft, μεταξύ του 2007 και 2011 διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA), ενώ από το 2009 μέχρι σήμερα είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημόσιας Εταιρείας Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ).

 

Ως Πολιτιστικός Όμιλος του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στα καινούρια του καθήκοντα!