Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 47 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΕΜΑ ΑΝΘΟΥΠΟΛΙΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

DSCN0164Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Μαρωνιτών Ανθούπολης στο Παβίλιο την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Ανάμεσα τους και πολλές προσωπικότητες της Κυπριακής κοινωνίας, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Εκπρόσωποι κομμάτων κ.α.

Τιμήθηκαν τη βραδιά εκείνη, άτομα που διαχρονικά προσέφεραν στο σωματείο. Ανάμεσα τους και ο αγαπητός δάσκαλος κος Αντώνης Μαρίνος.

Συγκινητικός ήταν ο λόγος του κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας.

Το νεανικό χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου, λαμβάνοντας μέρος στην εκδήλωση, σε ένα άψογο ρυθμό, ενθουσίασε και χειροκροτήθηκε θερμά.

Οι δημοφιλής τραγουδιστές Πολίνα και Σταύρος Κων/νου διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι πρωίας.

 Ανταποδίδοντας τις θερμές ευχαριστίες της ΕΜΑ προς τον Πολιτιστικό Όμιλο για τη συμμετοχή και εξαιρετική εμφάνιση των παιδιών του χορευτικού του συγκροτήματος, ο Όμιλος ευχαριστεί το ΔΣ της ΕΜΑ Ανθούπολης που τον τίμησε, καλώντας τον να συμμετάσχει στην υπέροχη εκδήλωση τους.

Τα λόγια του σεβαστού δασκάλου κου Μαρίνου στο βήμα κατά την παραλαβή της πλακέτας

«Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου και ιδιαίτερα το χορευτικό συγκρότημα, που σπατάλησαν από τον πολύτιμο χρόνο τους, για να μας χαρίσουν αυτούς τους εξαίρετους χορούς. Ο Πολιτιστικός Όμιλος τιμά την Κοινότητα μας και τον προτρέπουμε να συνεχίσει το έργο του»,

είναι η καλύτερη αναγνώριση της αξίας της προσφοράς του Ομίλου στην Μαρωνιτική Κοινότητα και η δυνατότερη πηγή άντλησης δύναμης και κουράγιου για τη συνέχεια…

 

Φωτογραφίες

Βίντεο