Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 116 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

phoca thumb l dscn0158Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη και ονομαστική γιορτή του Αγίου Αντωνίου στο Γηροκομείο Άγιος Αντώνιος. 

Η εκδήλωση έγινε στην παρουσία του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, κκ. Χρυσοστόμου Β’, της Υπουργού Υγείας, του Δημάρχου Λακατάμειας, του Χωρεπισκόπου Μαρωνιτών, άλλων επισήμων και αρκετού κόσμου. 

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου ήταν παρών. Τα παιδιά μας χόρεψαν και χειροκροτήθηκαν μαζί με τα άτομα τρίτης ηλικίας του γηροκομείου σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα. 

Η Κοινοτική χορωδία με όμορφα τραγούδια έδωσε το ρυθμό και παλμό της εκδήλωσης. 

Τέτοιες στιγμές προσφοράς είναι πολύ σημαντικές γι’ αυτούς που έχουν τη δύναμη να δίδουν. Γιατί όσα προσφέρουν, πολλαπλάσια τα παίρνουν πίσω σε ψυχική ικανοποίηση. 

Ο Πολιτιστικός Όμιλος δίνει μεγάλη σημασία σε θέματα προσφοράς σε άτομα που έχουν ανάγκη την παρουσία μας, μια αγκαλιά, την έκφραση της αγάπης μας προς αυτά. 

Το έργο του γηροκομείου είναι σημαντικό. 

Η διευθύντρια κυρία Ελένη Ζηνιέρη, ο γιατρός κ. Μάρκου και όλο το νοσηλευτικό και μη προσωπικό, είναι γεμάτα από αγάπη και θέληση για προσφορά στα άτομα της τρίτης ηλικίας. 

Πολύ μεγάλη η προσφορά των αδελφών καλογριών του Τάγματος Αγίου Αντωνίου, αδελφών Σάμιας και Τερέζας. Με μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης στέκουν δίπλα στα γηρατειά, με υπομονή και προσευχή, προσπαθώντας να νοιώθουν όλοι ότι βρίσκονται στο δικό τους σπίτι όπου η αγάπη και κατανόηση περισσεύει.

 

Φωτογραφίες

Βίντεο