Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 36 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2012

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Christmas-Party-2012-logo

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου Αρχάγγελος Μιχαήλ, διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα μουσικοχορευτικών, στο κέντρο Παβίλιον. 

Με τον ξεχωριστό δικό του τρόπο, ο Πολιτιστικός Όμιλος θα προσπαθήσει, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα «Το χθες να συναντήσει το σήμερα». 

Πολλά νεαρά παιδιά μας, με μουσική, τραγούδι, χορό και δοκίμια, θα ανταμώσουν νοερά με τους παλαιότερους, οι οποίοι, μέσα από ταινίες μικρού μήκους, θα διανθίσουν την εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια και ποιήματα της δικής τους εποχής. 

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου.

 26 νέοι και νεανίδες μας, θα προσφέρουν μια όμορφη χορευτική παράσταση, με  Μουσικο-θεατρικό κομμάτι σε ταβέρνα, με Ελληνικούς χορούς, με χορούς Φλαμέγκο, Λάτιν, Μπαλέτο… 

6 νεαρά ταλέντα μας, παίζοντας κιθάρα, μπουζούκι, πιάνο, θα τραγουδήσουν όμορφους σκοπούς. 

Νέοι μας, με δικά τους δοκίμια, θα εκφράσουν τη νοσταλγία τους για τον τόπο που γεννήθηκαν και γαλουχήθηκαν οι γονείς και παππούδες τους. 

Μέσα από ταινίες μικρού μήκους θα ξαναζήσουμε στιγμές μοναδικές, βγαλμένες από το παρελθών, όπου συγχωριανοί, με τη χαρακτηριστική  αυθεντικότητα τους, θα μας θυμίσουν κάτι από το χθες.

Οι αείμνηστοι Ηλίας Λιάτσος, Ιωάννης Καράχαννας, Αλέκος Λιάτσος, Μισιέλλης ΧΙωσήφ, Ιωάννης Λιάτσος, Ιωσήφ Φραντζιάς (Πίνταρος), Μισιελ Βιολάρης και πολλοί άλλοι της τρίτης ηλικίας που δεν θα μπορούν να βρίσκονται στην εκδήλωση, θα ξαναζωντανέψουν παλιές καλές μέρες διασκέδασης. 

Μετά το κόψιμο της βασιλόπιττας, θα γίνει κλήρωση πλούσιων δώρων. 

Μαζί μας θα είναι και ο Λαϊκός μας τραγουδιστής Τώνης Σολωμού σε ένα μουσικοχορευτικό μαρωνίτικο πρόγραμμα. 

Θα περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, ως έκφραση στήριξης του έργου που επιτελούμε σαν Όμιλος. 

Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου είναι 20 ευρώ. Για μαθητές, φοιτητές και στρατιώτες η τιμή είναι επιχορηγημένη από τον Ομιλο,10 ευρώ. Θα υπάρχει πλούσιο φαγητό και ποτό.

 

Για εισιτήρια, επικοινωνήστε με την Έλλη Λιάτσου τηλ 99432435 , Αντώνη Χ’Ζωρζή τηλ 99576096, Μαρία Μιχαήλ 96747302.