Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 55 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Αποχαιρετούμε την αγαπημένη μας Τσιελεστίνα Μιχαήλ Λιάτσου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Tjielestina 1Αποχαιρετούμε την αγαπημένη μας Τσιελεστίνα Μιχαήλ Λιάτσου

Αποχαιρετούμε αύριο από τον Ιερό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων, στις 2 μμ., την αγαπημένη μας Τσιελεστίνα Μιχαήλ Λιάτσου σε ηλικία 73 ετών.

Θλίψη βαραίνει σήμερα την οικογένεια της, μα κι όλους ανεξαίρετα τους Ασωματίτες. Ανείπωτος ο πόνος των δικών της ανθρώπων.

Ένα καλόκαρδο πλάσμα, μια ευγενική - αγνή ψυχή. Μια καρδιά που χωρούσε όλο τον κόσμο. Τη λάτρεψαν, ο αγαπημένος της σύζυγος, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της και όσοι την γνώρισαν, ανταποδίδοντάς της την απέραντη αγάπη και στοργή που έτρεφε για όλους.

Ο πόνος του ξεριζωμού από τον τόπο της, το σπίτι της όπου γέννησε τα 3 της παιδία, από τις χαρές του Ασωμάτου της, βαθύς μα και πνιγμένος μέσα της...Ευτυχία ή δυστυχία, μάλλον και τα δυό μαζί, όταν μετά από πολλά χρόνια, το καλοκαίρι του 2017, της επέτρεψαν να επισκεφτεί το σπίτι της στον κατεχόμενο Ασώματο! Αισθήματα που άφησαν βαθειές χαρακιές...

Πάλεψε με την κακή ασθένεια που ξαφνικά της κτύπησε την πόρτα. Ήθελε να ζήσει, όχι για τον εαυτό της, αλλά για τα αγαπημένα της πρόσωπα που τόσο αγάπησε και που στάθηκαν δίπλα της ολημερίς κι ολονυχτίς τις δύσκολες στιγμές. Ένοιωσε τη βαθιά ανάγκη του συζύγου, των παιδιών, των εγγονιών, να μην τη χάσουν από τη ζωή τους, γιατί συναισθάνθηκε ότι ο πόνος θα ήταν βαρύς κι η απουσία της ακόμη χειρότερη.

«Θέλω να ζήσω για εσάς» ομολόγησε στο γιό της κι αγαπητό μου φίλο Ριχάρδο.

Βαθιά μέσα της ξέρει ότι δεν πεθαίνει, γιατί πεθαίνει όποιος ξεχνιέται. Η Τσιελεστίνα δε θα ξεχαστεί ποτέ από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο καλό να πας Τσιελεστίνα. Οι ουρανοί, είμαι βέβαιος, έχουν ανοίξει να σε υποδεχτούν.

Αιωνία σου η μνήμη.