Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 24 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΟΥΤΣΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΩΜΑΤΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

futsal logo

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου Κερύνειας «Αρχάγγελος Μιχαήλ» διοργανώνει τουρνουά φούτσαλ 5x5 το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 στα δημοτικά γήπεδα Στροβόλου (πίσω από το Ογκολογικό Κέντρο Ακρόπολης). 

Ώρα κλήρωσης ομίλων: 10:15 π.μ. 

Ώρα έναρξης αγώνων: 10:30 π.μ. 

Πληροφορίες: Τζιόζεφ 99 793264, Γιώργος 99 844841 

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται στα 60 ευρώ για την κάθε ομάδα. 

Όροι Συμμετοχής: Επιτρέπεται η συμμετοχή σε όλα τα άτομα άνω των 16 ετών. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 5 μέχρι 7 παίχτες, εκ των οποίων οι 5 θα αγωνίζονται και οι υπόλοιποι θα είναι αναπληρωματικοί. Κάθε ομάδα θα έχει ένα αρχηγό, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος να τηλεφωνήσει για να δηλώσει τη συμμετοχή της ομάδας του, το όνομα της ομάδας του, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Διαδικαστικοί Κανόνες: Στην κλήρωση των ομίλων θα συμμετέχουν μόνο όσες ομάδες έχουν καλύψει το Κόστος Συμμετοχής πριν την κλήρωση. Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων, θα καθοριστούν πόσοι όμιλοι θα γίνουν για τα αρχικά παιχνίδια. Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί μια φορά εναντίον των άλλων ομάδων του ομίλου. Οι ομάδες που θα προκριθούν στον επόμενο γύρο (2 ή 3 αναλόγως των συμμετεχόντων σε κάθε όμιλο), θα αγωνιστούν σε αγώνες knock-out. Κάθε αγώνας θα διαρκεί 14 λεπτά. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα δοθούν στους αρχηγούς των ομάδων με το πέρας της κλήρωσης. 

ΕΠΑΘΛΟ: 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 

Στο χώρο του τουρνουά θα υπάρχει και DJ που θα μας συνοδεύει με μουσική. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε όλους, συμμετέχοντες και μη, να ‘ρθείτε να διασκεδάσουμε και να γυμναστούμε παρέα.

Εκ του Συμβουλίου.