Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 147 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΣΩΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Σιναντισι με αρχιεπισκοποΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ  ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΣΩΜΑΤΟΥ  ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στις 16/9/2017, συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ με μέλη της Πολιτικής ομάδας του Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου και της Κίνησης Γυναικών Ασωμάτου.

 Ο Μακαριώτατος  ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την Μαρωνιτική Κοινότητα μετά την εξαγγελία του Τ/Κ ηγέτη για επιστροφή των Μαρωνιτών στα χωριά τους.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Ομίλου και της Κίνησης Γυναικών Ασωμάτου κι αφού επιδόθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο οι θέσεις των δύο οργανωμένων συνόλων.

Μετά απο μία εις βάθος και ειλικρινή ενημέρωση που έτυχαν τα δύο οργανωμένα σύνολα του Ασωμάτου απο τον Αρχιεπίσκοπο, ακολούθησε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση.

Προσδοκία όλων, η  συνεχής ενημέρωση κι ανταλλαγή απόψεων, με γνώμονα πάντοτε το καλό του Ασωμάτου και της Μαρωνιτικής Κοινότητας ευρύτερα.