Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 88 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Τα είπαν για δύο ώρες Υπουργός, Επίτροπος και Εκπρόσωπος για την επανεγκατάσταση

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

EpanegkΣύσκεψη μεταξύ της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου, του Επιτρόπου Προεδρίας Φώτη Φωτίου και του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας με θέμα το κυβερνητικό σχέδιο επανεγκατάστασης για τα Μαρωνίτικα χωριά. 
Στη σύσκεψη έγινε γενική επισκόπηση του θέματος, ανταλλάγησαν απόψεις,  κατατέθηκαν εισηγήσεις και πάρθηκαν αποφάσεις που αφορούν στην καλύτερη  εφαρμογή του σχεδίου.
Παράλληλα, συμφωνήθηκε όπως προχωρήσει άμεσα η ετοιμασία και ολοκλήρωση νέου σχεδίου το οποίο θα ενθαρρύνει την επιστροφή νεαρών ζευγαριών στα χωριά με στόχο την, κατά το συντομότερο δυνατό, επαναλειτουργία των σχολείων. 
Αδιαπραγμάτευτος στόχος του σχεδίου επανεγκατάστασης παραμένει η ενδυνάμωση και ανάπτυξη της ζωής στα χωριά μας με την εκεί μόνιμη παραμονή των επανεγκατασταθέντων. 
Για τα αποτελέσματα της συνάντησης θα ενημερωθούν από τον Εκπρόσωπο οι Προέδροι και τα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων τα οποία έχουν την αρμοδιότητα των βεβαιώσεων και των πιστοποιήσεων και στη συνέχεια όλοι οι ενδιαφερόμενοι.