Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Aναστήλωση της μικρής εκκλησίας στην Αγία Μαρίνα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Eklisia ag marinasMε ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε ότι σύντομα τα έργα αναστήλωσης της μικρής εκκλησίας στο χωριό μας θα ολοκληρωθούν. Ευχή όλων μας βέβαια είναι η επιστροφή στο αγαπημένο μας χωριό. Όπως είναι γνωστό η αναστήλωση της εκκλησίας είναι έργο της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά και η παράδοση του έργου προς την Αρχιεπισκοπή Μαρωνιτών Κύπρου αναμένεται να γίνει τέλος Μαΐου.

Αμέσως μετά θα μπορεί να γίνει η τοποθέτηση του αναγκαίου εξοπλισμού, που δεν συμπεριλαμβάνεται στο παρόν συμβόλαιο με το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών ( UNDP).

Πιο συγκεκριμένα, θα επωμιστούμε τα έξοδα του εξοπλισμού της εκκλησίας μας για τα ακόλουθα:

Αγία Τράπεζα, πάγκοι, καρέκλες (για τους ιερείς), αναλόγια, αρτοφόριο, ιερά άμφια , ιερά σκεύη, ερμάρι, ηλεκτρική εγκατάσταση και φωτιστικά, εικόνα της Αγίας Μαρίνας, εικόνες για το δρόμο του σταυρού, καμπάνα (επιδιόρθωση και εγκατάσταση) και διάφορα άλλα.

Για να καλυφθούν τα έξοδα των πιο πάνω, παράκλησή μας είναι όπως γίνουν εισφορές προς την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας. Κατανοώντας την σημερινή οικονομική κρίση καλούμε τον καθένα να προσφέρει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Η εισφορά σας μπορεί να δοθεί σε ένα από τα πιο κάτω μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας. Θα εκδίδεται σχετική απόδειξη .
Νίνος Ιωσηφίδης: τηλ. 99 471326
Μιχάλης Ταννούσης: τηλ. 99 401115
Βάσος Εμμανουήλ: τηλ. 99 418050
Ελένη Αντωνίου: τηλ. 99 562455
Μαριάννα Μελά-Βούργος: τηλ. 99 668589
Μαρίνος Μαρίνου: τηλ. 99 144098
Αντωνάκης Χαννή (Λεμεσός): τηλ. 99 667124
Φόφης Τζιουβάννη (Αγγλία): τηλ. 020 8920 9405

Να σημειωθεί ότι θα ανακοινωθούν τόσο το όλο ποσό των εισφορών, όσο και το όλο ποσό των δαπανών. Σε περίπτωση που το ποσό των εισφορών υπερβεί αυτό των δαπανών, το υπόλοιπο θα διατίθεται για τις εκάστοτε ανάγκες της εκκλησίας μας.

Ευελπιστούμε στη στήριξη της προσπάθειάς μας αυτής από τα οργανωμένα σύνολα του χωριού μας και της κοινότητας γενικότερα.

Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Λευκωσία 7 Μαρτίου 2017