Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 91 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Αποχαιρετούμε τη συγχωριανή μας Μαρούλλα Αντωνίου Πεαζίνου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Αποχαιρετούμε τη συγχωριανή μας Μαρούλλα Αντωνίου Πεαζίνου

Maroula 2 Αποχαιρετούμε σήμερα απο τον ιερό ναό Παναγίας των Χαρίτων, μια αξιαγάπητη Ασωματίτισσα, την Μαρούλλα Αντωνίου Πεαζίνου.

Στα 68 της χρόνια αφήνει την τελευταία της πνοή. Αφήνει όμως πίσω της, πολύ καλά χαραγμένη στις ψυχές των αγαπημένων της προσώπων και όλων των συγχωριανών της, μια γλυκειά ανάμνηση: Της φυλήσυχης, καλογέλαστης και καλοσυνάτης γυναίκας, που έσφυζε απο αγάπη και στοργή.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Ομίλου στη χαροκαμένη της μάνα, στους λατρευτούς της σύζυγο και παιδιά και στα πολυαγαπημένα της αδέλφια και συγγενείς.

Αιωνία της η μνήμη! 

 

Ακολουθεί μικρό βίντεο απο την αξέχαστη εκδρομή των συνταξιούχων που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Ομιλος Ασωμάτου στην Παναγία της Kαμπυλής και στη συνέχεια στον Ορκόντα.