Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 71 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΚΕΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝAΣ ΣΚΥΛΛΟΥΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ 23/11/2016

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

 Kedros 1

ΚΕΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝAΣ ΣΚΥΛΛΟΥΡΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ                 23/11/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΑΚΙ

Κυριακή 11/12/2016 – ΚΟΤΣΙΑΤΗ

Το Γυναικείο Σώμα Κέδρου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

ανακοινώνει το φετινό Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι του

που διοργανώνετε την Κυριακή 11/12/2016

στις 10:30 π.μ. στον Κοτσιάτη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν όπως πάντα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

Παρακαλούμε όλους όπως συνδράμετε με τον δικό σας παραδειγματικό τρόπο προσφέροντας ο καθένας ξεχωριστά ότι είναι δυνατόν ανθρώπινο παρ όλες τις δύσκολες ημέρες που περνούμε,  όλοι μας. Παρακαλούμε θερμά  από καρδιάς όλες τις νοικοκυρές μας όπως μας προμηθεύσουν έγκαιρα με τα ωραία τους εδέσματα που θα στολίσουν τα φετινά τραπέζια που θα εκτίθενται στο παζαράκι μας. Κάθε ένα μικρό πετραδάκι που θα προσφερθεί με αγάπη από τον καθένα από εσάς να ξέρετε ότι με αυτή την πράξη συμβάλλετε και εσείς στην χαρά που δίνεται απλόχερα σε κάθε μικρό παιδί σε κάθε άρρωστο και σε κάθε ηλικιωμένο που επισκέπτεται το Γ Σ Κέδρου!

Ζητούμε την ξεχωριστή βοήθεια σας και προσφορά σας για να πετύχουμε στον γενικότερο ιερό σκοπό μας που δεν είναι άλλος από την επιτυχία να συνεχίσουμε να προσπαθούμε  να ακούγετε μέσα από τις πράξεις μας, τις σκέψεις μας, τις εκδηλώσεις μας,  και μέσα από τις καθημερινές ανακοινώσεις μας το όνομα του αγαπημένου μας χωριού που δεν είναι άλλο από τις γλυκύτατες αυτές λέξεις

 ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ Της ΣΚΥΛΛΟΥΡΑΣ ή ΑΛΛΙΩΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΜΟΥ!!!!

. Η υπόθεση της Αγίας Μαρίνας δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά υποχρέωση πολλών!

Περιμένουμε λοιπόν την θερμή ανταπόκρισή σας στο απλό αυτό και ιερό κάλεσμα μας και σας ευχόμαστε πάνω απ όλα υγεία και χαρά!!!.

Οφείλουμε και είναι χρέος μας να ευχαριστήσουμε όλες τις νοικοκυρές που 6 χρόνια τώρα κάθε χρονιά μας βοηθούν ζυμώνοντας μας τα ωραιότατα μυρωδάτα κουλούρια και ψωμιά αφιλοκερδώς ως και για την προσφορά τους στα ωραία σπιτικά γλυκά φτιαγμένα με ξεχωριστή μαστοριά από τα δικά τους χέρια για τον ξεχωριστό αυτό ιερό σκοπό!!!

 

Με εκτίμηση

Γυναικείο Σώμα Κέδρου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας.                ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!