Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 535 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ο Ραδιομαραθώνιος 2016 ανήκει πλέον στην ιστορία

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Θερμές ευχαριστίες σε ΟΛΟΥΣ

RadiomarathΟ Ραδιομαραθώνιος 2016 ανήκει πλέον στην ιστορία. Άλλη μια τεράστια εθνική προςπάθεια φιλανθρωπίας έφθασε στο τέλος της. Για την Κοινότητα των Μαρωνιτών υπήρξε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. 
Για πρώτη φορά, οργανωμένα και συλλογικά, η Κοινότητα μας δήλωσε βροντερά παρούσα. Και προκάλεσε αίσθηση και θαυμασμό σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Η συνολική συνεισφορά των περιπτέρων μας έφθασε στις €25,000 (εικοσιπέντε χιλιάδες ευρώ)  συμπεριλαμβανομένων των €1,435 (χιλίων τετρακοσίων τριανταπέντε ευρώ) από τα χωριά μας. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε θερμά την "Γυναικεία Πρωτοβουλία" η οποία διοργάνωσε και συντόνισε την όλη προσπάθεια. Ευχαριστούμε τα οργανωμένα μας γυναικεία σώματα από το σωματείο "Κορμακίτης" και τον "Κέδρο Αγίας Μαρίνας" όπως και την "Κίνηση Γυναικών Ασωμάτου" για την άψογη συνεργασία. Ακόμη θερμά ευχαριστούμε την Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου για την δυναμική της συμμετοχή όπως επίσης και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη για την παραχώρηση του κοινοτικού λεωφορείου και την προσφορά των ποτών στα περίπτερα μας στη Λευκωσία και Λεμεσό. Ευχαριστούμε, τέλος, την εταιρεία Three Bakers, την καφετερία DiMario καθώς και την κυρία Μισιέλ Ναούμ που τροφοδότησαν με εδέσματα τα δύο μας περίπτερα.
Σημαντική και η συμμετοχή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου "Άγιος Μάρωνας" η οποία προσέθεσε αλλιώτικο χρώμα στην προσπάθεια μας. 
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στις δεκάδες εθελόντριες και εθελοντές που μεγαλόψυχα στελέχωσαν για δύο ολόκληρες μέρες τα περίπτερα μας με ειδική μνεία στις Φραγκισκανές Αδελφές για την βοήθεια που μας προσέφεραν στα χωριά μας και στους εγκλωβισμένους μας.
Ένας σημαντικός σταθμός τελείωσε. Το ταξίδι της Κοινότητας όμως για προσφορά και αγάπη συνεχίζεται.