Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 129 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Το Σωματείο για την κληρονομιά KORMAKITIS TRUST

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

CVARΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ ΗSomatio gia tin klironomia

 

Το Σωματείο για την κληρονομιά KORMAKITISTRUST σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κώστα και Ρίτας Σεβέρη έχει την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσει στη γιορτή του Κυπριακού Μαρωνιτικού Πολιτισμού μέσα από τους αιώνες.

 

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κύριου Γιαννάκη Μούσα, θα γίνει στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας, Οδός Ερμού 285, 1017 Λευκωσία, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 7.30 μμ και περιλαμβάνει:

$1·        Εγκαίνια της γωνιάς Μαρωνιτών στο Μουσείο Κώστα και Ρίτας Σεβέρη από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου κκ Ιωσήφ Σουέηφ.

$1·        Διάλεξη από τη Δρα Ρίτα Σεβέρη με θέμα «Η ιστορία των Μαρωνιτών της Κύπρου μέσα από τα μάτια των περιηγητών.»

$1·        Παραδοσιακή Μαρωνιτική μουσική περιδιάβαση από την Κοινοτική Χορωδία Μαρωνιτών υπό τη διεύθυνση της κυρίας Γεωργίας Μάρκου.  Στο πιάνο η κυρία Μαρία Αγαπίου Ορφανίδου.

$1·        Δεξίωση.