Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 59 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ανακοίνωση ΔΣ Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

asomatos logo

Στα πλαίσια των αγωνιωδών προσπαθειών του Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου για την επιβίωση της Μαρωνιτικής Κοινότητας, ανάμεσα σε πολλές άλλες ενέργειες και πάντοτε με αγνές προθέσεις, ανέλαβε την πρωτοβουλία, σε συνεννόηση με τον Εκπρόσωπο και τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών, για τη διοργάνωση συγκέντρωσης εκπροσώπων και παραγόντων όλων των οργανωμένων συνόλων από τα 4 Μαρωνίτικα χωριά. Σκοπός της συγκέντρωσης η ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο και Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την τύχη της Κοινότητας σε επικείμενη λύση.


Η συγκέντρωση οργανώθηκε έτσι ώστε να συμμετέχει περιορισμένος αριθμός ατόμων που όμως θα εκπροσωπούσαν στο σύνολο την Μαρωνιτική Κοινότητα. Μέσα από μια παραγωγική συζήτηση θα καθορίζονταν οι επόμενες ενέργειες για διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων μας, όπως αυτά εκφράζονται μέσα από το κοινό μνημόνιο των Αρχιεπισκόπου κι Εκπροσώπου Μαρωνιτών.


Μετά τη δημοσιοποίηση που έλαβε εν αγνοία μας το όλο θέμα και την παράκληση για ανοιχτή σε όλους συνάντηση, ο Πολιτιστικός Όμιλος αποσύρεται από την ευθύνη διοργάνωσης της αυριανής συγκέντρωσης. Ο Όμιλος θεωρεί ότι είναι πέραν των δυνάμεων του η επιτυχής διοργάνωση, αφού απαιτείται σοβαρός προγραμματισμός ώστε η όλη προσπάθεια να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και όχι να καταστεί επιζήμια για την Μαρωνιτική Κοινότητα.


Η έγνοια των μελών του Ομίλου ήταν και θα είναι μόνο το καλό της Μαρωνιτικής Κοινότητας και προς αυτή την κατεύθυνση θα είμαστε πάντοτε έτοιμοι να συμβάλουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην επίτευξη των καλώς νοουμένων συμφερόντων της Μαρωνιτικής Κοινότητας.


ΔΣ Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου