Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 158 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ο Ασώματος γυρίζει σελίδα!

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

 

Του Ανδρέα Φραντζιά

 

All Photos - 103 of 223Ο Πολιτιστικός Όμιλος  Ασωμάτου και η ΕΝΑ Ασωμάτου, πραγματοποίησαν στις 22 Νοεμβρίου, από κοινού, τουρνουά Futsal στα γήπεδα Στροβόλου, με σύνθημα, ‘Ενωμένοι σκοράρουμε’.

Μετά την ιστορική συνάντηση όλων των οργανωμένων συνόλων του Ασωμάτου και τη χάραξη κοινών θέσεων για διεκδίκηση , σε επερχόμενη λύση του Κυπριακού προβλήματος, ο Ασώματος ‘ενωμένος σκόραρε’. Γύρισε σελίδα.

 Με αλληλοσεβασμό κι εκτίμηση στην ιστορία και την προσφορά του κάθε οργανωμένου συνόλου, ατενίζει το μέλλον σε μια επιβαλλόμενη πορεία και προοπτική. ‘Την ενότητα’ του χωριού, ώστε πιο ισχυρός να διεκδικήσει την επιβίωση του, αλλά και  μέσα από την αλληλογνωριμία των νέων μας και την συνδημιουργία, να παραχθεί αξιόλογο έργο.

Το τουρνουά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Τόσο σε συμμετέχοντες παίκτες όσο και στο κοινό που προσήλθε για να στηρίξει κι ενισχύσει την προσπάθεια.

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η άψογη συνεργασία των νέων των δύο οργανωμένων συνόλων, για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης , καθώς και η στήριξη που έλαβε απο τον κόσμο τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους το γεγονός. Ένα διπλό ευχαριστώ στους νέους και νέες μας που οργάνωσαν και συμμετείχαν με τόσο ενθουσιασμό, αγάπη και ανιδιοτέλεια στην όλη εκδήλωση.

Η νέα γενιά για ακόμη μια φορά μας δείχνει το δρόμο, εκείνο που οδηγεί στη συνέχιση της ύπαρξης της Κοινότητας και της επιτυχίας.

Έχουμε καθήκον και υποχρέωση, εμείς οι παλαιότεροι, να σταθούμε δίπλα στους νέους μας. Να τους στηρίξουμε κι ενισχύσουμε. Να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες, τις έγνοιες και τα οράματα τους και να γίνουμε συνοδοιπόροι. Κοινός στόχος η επιβίωση της Κοινότητας, αλλά ταυτόχρονα και η παραγωγή θετικού και πρόσφορου έργου, ώστε να καταστεί πρότυπο αναφοράς στην ευρύτερη Κυπριακή Κοινωνία.  

All Photos - 114 of 223 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 2788

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θα ακολουθήσει File με πολλές φωτογραφιές