Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 519 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΟΥΤΣΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΩΜΑΤΟΥ KAI EΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου Κερύνειας «Αρχάγγελος Μιχαήλ» και το Σωματείο «Ένωση Νέων Ασωμάτου», σε μια κοινή πορεία, με αλληλοσεβασμό και αλληλοϋποστήριξη, διοργανώνουν τουρνουά Φούτσαλ 5Χ5 με σύνθημα «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ». 

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 22 Νοεμβρίου 2015 στα δημοτικά γήπεδα Στροβόλου (πίσω από το Ογκολογικό Κέντρο Ακρόπολης). Στα πλαίσια της ανθρωπιστικής μας δράσης, ανακοινώνουμε ότι τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επίσης, τα γήπεδα θα παραχωρηθούν από το Δήμο Στροβόλου σε επιχορηγημένη τιμή, συμβάλλοντας και οι ίδιοι στο ανθρωπιστικό μας έργο. 

Στο χώρο των γηπέδων θα πωλούνται νερά, χυμοί, αναψυκτικά, καφέδες, hot-dog, pop-corn, κούπες και πολλά άλλα.  Επίσης, κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιείται στο χώρο γύρω από τα γήπεδα μια γιορτή για τα μικρά παιδιά με διάφορα παιγνίδια.  

Ώρα κλήρωσης ομίλων: 10:30 π.μ. 

Ώρα έναρξης αγώνων: 11:00 π.μ. 

Δηλώσεις Συμμετοχής: Ξεκινάνε από τη μέρα δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης στο 99 576096 (Αντώνης Χατζηζωρζής) και στο 99 330825 (Τζιόζεφ Αντωνιάδης) και τελειώνουν στις 21 Νοεμβρίου 2015 τα μεσάνυχτα. 

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται στα 60 ευρώ για την κάθε ομάδα. 

Όροι Συμμετοχής: Επιτρέπεται η συμμετοχή σε όλα τα άτομα άνω των 16 ετών. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 5 μέχρι 7 παίχτες, εκ των οποίων οι 5 θα αγωνίζονται και οι υπόλοιποι θα είναι αναπληρωματικοί. Κάθε ομάδα θα έχει ένα αρχηγό, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος να τηλεφωνήσει για να δηλώσει τη συμμετοχή της ομάδας του, το όνομα της ομάδας του, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Διαδικαστικοί Κανόνες: Στην κλήρωση των ομίλων θα συμμετέχουν μόνο όσες ομάδες έχουν καλύψει το Κόστος Συμμετοχής πριν την κλήρωση. Ανάλογα με των αριθμών των ομάδων, θα καθοριστούν πόσοι όμιλοι θα γίνουν για τα αρχικά παιχνίδια. Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί μια φορά εναντίον των άλλων ομάδων του ομίλου. Οι ομάδες που θα προκριθούν στον επόμενο γύρο (2 ή 3 αναλόγως των συμμετεχόντων σε κάθε όμιλο), θα αγωνιστούν σε αγώνες knock-out. Κάθε αγώνας θα διαρκεί 14 λεπτά. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα δοθούν στους αρχηγούς των ομάδων με το πέρας της κλήρωσης. 

ΕΠΑΘΛΟ:      300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 

Σας καλούμε μέσω της συμμετοχής σας ή της παρουσίας σας στο τουρνουά, να ενισχύσετε το ανθρωπιστικό έργο που αναλάβαμε και να γίνουμε όλοι μαζί η ομάδα που θα σκοράρει υπέρ της ζωής. 

                                                                   asomatos logo     ena logo