Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 82 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ο Πολιτιστικός Όμιλος εξασφάλισε τεμάχιο γης για στέγαση του

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Ο Πολιτιστικός Όμιλος εξασφάλισε τεμάχιο γης για στέγαση του

 

ellie liatsouΟ Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου ανακοινώνει την εξασφάλιση  τεμαχίου γης, ως  μοναδικού  χρήστη, από τον κηδεμόνα Τ/Κ περιουσιών,  στην ενορία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, για σκοπούς προσωρινής στέγασης του Ομίλου  και δημιουργίας  Πολιτιστικού Κέντρου, μέχρι την επιστροφή στα κατεχόμενα χωριά μας.

Ο Όμιλος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες  προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κον Νίκον Αναστασιάδη, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικο,  την Ανώτερη λειτουργό κα Μαίρη Λάμπρου, τον Αναπληρωτή Επαρχο Κερύνειας κον Ανδρέα Λουκά και όλους τους φίλους που συνέβαλαν στην  παροχή  του τεμαχίου γης.  Μια μεγάλη προσφορά τους στις προσπάθειες του Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου για συσπείρωση των νέων μας και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

Ο Όμιλος εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του στα μέλη του εκείνα που εργάστηκαν γα το σκοπό αυτό. Ειδικά στην κ. Έλλη Λιάτσου  γα την όλη προσπάθεια και επιμονή  της για  εξασφάλιση του τεμαχίου.

 

Στην φωτογραφία, η κα  Έλλη Λιάτσου παραλαμβάνει  απο την κα Μαίρη Λάμπρου την επιστολή παροχής του τεμαχίου.