Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 90 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

image2

 

Η βραδυά της 9ης Ιαννουαρίου 2015, ήταν η πιο κρύα νύχτα του χειμώνα στην Κύπρο, τα τελευταία 113 χρόνια. Τούτη την παγερή βραδυά την ζέσταναν με την παρουσία τους 70 νέοι στο 1888 Wine Coctail Bar.Οι νέοι αυτοί, τιμώντας τις ανιδιοτελείς προσπάθειες του Πολιτιστικού Ομίλου, δημιουργώντας μια ζεστή φιλική ατμόσφαιρα, απόλαυσαν τη βραδυά με συζήτηση, μουσική και τσιμπήματα.

Ο Πολιτιστικός Ομιλος ευχαριστεί θερμά τα νεαρά παιδιά μας για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης. Θερμά επίσης ευχαριστεί όλους τους νέους και νέες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο ¨Ομιλος, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ, ανοίγοντας τα φτερά του στην ευρύτερη κοινωνία μας, συνεχίζει την πορεία που επέλεξε, για αλληλογνωριμία και συνδημιουργία των νέων μας, κρατώντας άσβεστη τη μνήμη των κατεχωμένων χωριών μας και τη διατήρηση των αξίων που μας άφησαν παρακαταθήκη οι προγόνοι μας.

 

 

image1

 

IMG 0400

Alexa

 

kathol

athina

 

Alexandros

chris

 

 

Mikaella

 

 

Valent

 

XristΑκολουθούν άλλες Φωτογραφίες απο την εκδήλωση