Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 73 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Η FOOD RAM ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014/15.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

Η FOOD RAM ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014/15.

 

 

Η FOOD RAM TRADING LTD περήφανα ανακοινώνει ότι έχει βραβευτεί από τα European Business Awards για τα έτη 2014/15 και της έχει απονεμηθεί ο τίτλος k frantziasNational Champion (Cyprus).

Η FOOD RAM θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον τομέα της Καινοτομίας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τα βραβεία χορηγεί η RSM International.

 

The European Business Awards, είναι ίσως ο σημαντικότερος διαγωνισμός βραβείων για επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Η επιλογή έγινε με αυστηρά κριτήρια απο ένα επιτελείο 150 κριτών που αποτελείται από πρωτοπόρες επιχειρήσεις, εξέχουσες προσωπικότητες, βιομηχανίες, ακαδημαϊκά κέντρα και επιχειρηματίες από όλη την Ευρώπη. Αξιολογήθηκαν σε πρώτο στάδιο, για το υφιστάμενο έτος, πέραν των 24,000 επιχειρήσεων, προερχόμενων από 33 Ευρωπαϊκές χώρες.

 

 Μετά την επιλογή αριθμού εταιρειών σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο που πληρούσαν τα κριτήρια για να είναι υποψήφιες για το βραβείο, δηλαδή την Εμπορική Επιτυχία, την Καινοτομία και την Εταιρική ηθική στην Ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα, προχώρησαν στο δεύτερο στάδιο, την επιλογή των καλυτέρων σε Εθνικό επίπεδο. Οι εταιρείες που έχουν λάβει τον τίτλο του National Champion, θα προχωρήσουν στη επόμενη φάση του διαγωνισμού σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Ο κ. Ανδρέας Φραντζιάς, ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της Food Ram , σχολίασε την βράβευση: «Είμαστε πολύ περήφανοι που μας έχει απονεμηθεί ο τίτλος του National Champion, από τα European Business Awards, γιατί φιλοξενούν την ελίτ των εταιρειών της Ευρώπης.

Είναι μια διεθνής κι εξαιρετικά τιμητική αναγνώριση κι επιβράβευση των πολύχρονων κι επίπονων rsmπροσπαθειών μας. Ιδιαίτερη σημασία αποδίδουμε στο γεγονός ότι η επιλογή της Food Ram έγινε αποκλειστικά από την επιτροπή αξιολόγησης των EBA Awards χωρίς την οποιαδήποτε εμπλοκή ή δικήμας αίτηση.

Όταν ξεκινούσαμε αυτή την πορεία πριν 23 χρόνια, δεν διανοούμαστε ποτέ να φτάσουμε στην κορυφή. Πορευτήκαμε σε μονοπάτια τραχιά κι αγκαθωτά. Με σκληρή δουλειά όμως, εντιμότητα κι αφοσίωση σ' αυτό που υπηρετούμε, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας –μικρών έως και πολυεθνικών βιομηχανιών- σε Κύπρο κι εξωτερικό. Με φιλοσοφία μας το «Together we can make it better», συνεργαστήκαμε κι αναπτύξαμε στο εργαστήριο και την παραγωγή μας καινοτόμα προϊόντα-βελτιωτικά για τις Βιομηχανίες τροφίμων, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των προϊόντων τους και προσδίδοντας τους ηγετική θέση στην αγορά. Η επιτυχία των προϊόντων των πελατών μας, μας προσέδιδε πάντοτε την απόλυτη επαγγελματική ικανοποίηση. Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξαν. Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας, επενδύοντας περισσότερο στην έρευνα και καινοτομία».

 

Από το 2007, τα European Business Awards αναδεικνύουν τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Ευρώπης στους ευρύτερους τομείς της βιομηχανίας, εμπορίου και υπηρεσιών.

Οι νικητές θα παρουσιαστούν στην τελετή απονομής των βραβείων τον Ιούνιο του 2015. Το κοινό στην απονομή θα αποτελείται από ηγέτες κρατών, βιομήχανους, επιχειρηματίες, εξέχουσες προσωπικότητες, μέσα μαζικής ενημέρωσης και ακαδημαϊκούς.