Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 102 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα-Αδελφοποίηση με σχολείο του Λιβάνου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα-Αδελφοποίηση με σχολείο του Λιβάνου

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για τη συνεργασία που έχει το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα με σχολείο του Λιβάνου. Η συνεργασία με το College Notre Dame Des Soeurs Antonines – Hazmieth Mar Tacla ξεκίνησε από πέρσι και ήταν μια ιδέα που αναπτύχθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τους εορτασμούς των Δεκάχρονων του Σχολείου μας.

Οι στόχοι της συνεργασίας είναι:

$11.      Η ενδυνάμωση των δεσμών με το Λίβανο και ο εντοπισμός κοινών πολιτισμικών στοιχείων.

$12.      Η αλληλογωριμία με παιδιά του Λιβάνου.

$13.      Η επικοινωνία στην αγγλική γλώσσα.

Η συνεργασία μέχρι τώρα περιλάμβανε αλληλογραφία, τηλεδιασκέψεις, ανταλλαγή δώρων. Με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, τη σύμφωνη γνώμη  του Συνδέσμου Γονέων προγραμματίστηκε επίσκεψη δεκαέξι παιδιών και δύο συνοδών από το Λίβανο  από την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 μέχρι τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν από οικογένειες και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διάφορες ξεναγήσεις, εκδρομές και τελετή Αδελφοποίησης –Διδυμοποίησης.