facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            |

Έχουμε 109 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Γραφείο Εκπροσώπου ανακοινώνει ότι έχει προβεί στην ανανέωση της επίσημης ιστοσελίδας της Μαρωνιτικής Κοινότητας.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες για τη Μαρωνιτική κοινότητα της Κύπρου μέσα από μελέτες κι εκδόσεις που θα αναρτώνται σταδιακά. Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις δράσεις των οργανωμένων συνόλων, αφενός μέσα από τις ειδήσεις που θα αναρτώνται καθημερινά, και αφετέρου μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή που προβάλλεται στο Ρ.Ι.Κ. και την κοινοτική εφημερίδα «Το Κοινοτικό Βήμα», που θα αναρτώνται κάθε μήνα στην ιστοσελίδα μας.

Με τη δική σας συμβολή και συνεργασία, ευελπιστούμε ότι θα εμπλουτιστεί η ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών της.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο www.maronitesofcyprus.com .

Καλή περιήγηση!

Λευκωσία, 18.4.14