Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 231 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ProedrosΣτις 20 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, με τον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, κ. Αντώνη Χ’ Ρούσο.

 

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον Εκπρόσωπο για τις ενέργειες της κυβέρνησης αναφορικά με το κυπριακό θέμα και διαβεβαίωσε για την επίτευξη μιας δίκαιης λύσης, που θα βασίζεται στα ψηφίσματα του ΟΗΕ και θα λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες όλων των κοινοτήτων της πατρίδας μας. Ενημέρωσε επίσης τον Εκπρόσωπο για την προγραμματισμένη επίσκεψη του στο Βατικανό τον Μάρτιο.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης ανθρωπιστικά θέματα που αφορούν  τις κατεχόμενες κοινότητες και τους εγκλωβισμένους καθώς επίσης και τρόποι προώθησης έργων για τη Μαρωνιτική κοινότητα μέσα από ευρωπαϊκούς πόρους.

 

Ο Πρόεδρος εξέφρασε την στήριξη του ιδίου προσωπικά, αλλά και της κυβέρνησης του, προς την ηγεσία της κοινότητας για την προώθηση έργων που αποσκοπούν στην επιβίωση και ανάπτυξη των Μαρωνιτών και διαβεβαίωσε τον Εκπρόσωπο για συνεργασία στην επίτευξη του πιο πάνω.