Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 178 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ευχαριστίες Γυναικείου Σώματος

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

                                       Ευχαριστίες Γυναικείου Σώματος

ΚΕΔΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 12/2013

«ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ» HamiltonHolt

Με μια μεγάλη θερμή αγκαλιά, το Γυναικείο Σώμα Κέδρου Αγίας Μαρίνας Σκυλλουρας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους  ανταποκρίθηκαν η και προσέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο, στην πρόσκληση μας για το 4ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι που διοργανώθηκε και παλι φετος την Κυριακή 15/12/2013 στον Κοτσιάτη.

 

Ευχαριστούμε επίσης την Εκκλησία μας, τον υπουργο μας κον Γιωργο Λακκοτρυπη, τον εκπροσωπο μας στην βουλη, όλα τα οργανωμένα σύνολα της Μαρωνίτικης Κοινότητας, τα αξιολάτρευτα παιδάκια της Χορωδίας του Δημ. Σχ. Αγίου Μάρωνα, τον Κοινοταρχη Αγιας Μαρινας Σκυλλουρας, τον Κοινοταρχη Κοτσιατη , τον Κοινοταρχη Μαρκι, φυσικά το Συμβούλιο του Σωματείου Κέδρος για την συνεχή στήριξή του αλλα και ολους τους φιλους και φιλες και από τα τεσσερα Μαρωνιτικα χωρια που στηριξαν με την παρουσια τους την εκδηλωση μας !!!

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις γυναίκες του χωριού μας που, παρά τα  προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, κατάφεραν και μας ζύμωσαν και φέτος τα ωραιοτατα τους ψωμια και κουλουρια!, καθώς επίσης και σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα μέλη του Γυναικείου Σώματος  , που ήταν παρούσες και πρόσφεραν για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής και ιδιαιτέρως την ακούραστη μας επιτροπή.

 

Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει και πάλι φέτος όλες και ολοι είναι πράγματι αξιοζήλευτα και ελπίζουμε να συνεχιστεί για το καλό όλων μας!!!

 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε οικογένειες του χωριου μας με ορφανά, παιδιά με ειδικές ανάγκες  και άλλα σοβαρά προβλήματα, και αξιζει τον κοπο να αναφερουμε ότι προσφατα βοηθησαμε με μεγαλη μας χαρα ένα αριθμο παιδιων του χωριου μας προσφεροντας τους το συνολικο ποσον των 2150 ευρω,τα οποία παιδια βάσει των δικών μας κριτηρίων εμπίπτουν στη δική μας μικρή λίστα για μικρη οικονομική αλλά ίσως και ηθική βοήθεια.

 

Τα λεφτά αυτά τα πρασφέρατε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ με την παρουσία σας στα Παζαράκια του Γυναικείου Σώματος Κεδρου, με την παρουσία σας στις κατά καιρούς εκδηλώσεις και εκδρομές μας, και φυσικά με το μικρό συμβολικό ποσό εγγραφής σας, ώς μέλος στο Γυναικείο Σώμα του Κέδρου μας. Όπως ήδη έχουμε πεί και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας παίρνουμε αυτή την δύναμη προσφοράς απο όλους εσάς και έτσι νιώθουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε με αγάπη την ποικιλόμορφη και ποικιλότροπη  προσφορά μας προς όλους γενικά τους Μαρινιώτες και Μαρωνιτες… γιατί η αγκαλιά του Κέδρου Αγίας Μαρίνας και του Γυναικείου Σώματός του, είναι όπως έχουμε πεί ξανά πολύ πολύ μεγάλη για να χωρέσουν πραγματικά ΟΛΟΙ οι Μαρινιώτες αλλα και Μαρωνιτες γενικοτερα...... !

Ας ενωθούμε όλοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ και ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ανοίγοντας τις καρδιές μας για όλους, με την ευχή σύντομα να οδηγηθούμε στο δρόμο της λύτρωσης… που δεν είναι άλλος απο την μόνιμη εγκατάστασή μας στην Αγία Μαρίνα μας.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ....... για να μπορέσουν να μας βοηθήσουν τόσο η Αγία Μαρίνα μας αλλά και ο Προφήτης Ηλίας μας.

 

Σας ευχαριστούμε ολους ξανά για την στηριξη σας και σας ευχόμαστε ολοψύχως

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2014.

 

Με εκτίμηση

Εκ της Επιτροπής Γυναικείου Σώματος

ΚΕΔΡΟΥ Αγίας Μαρίνας ( Σκυλλούρας ).

FREEDOM TO AGIA MARINA