Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 117 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Απόφαση Διορισμού Υπεύθυνης της Ποιμαντικής της Νεολαίας Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μαρωνιτών Κύπρου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Δια της παρούσης εγώ ο Ιωσήφ Σουέηφ  Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου με την Επισκοπική μου ιδιότητα  και σύμφωνα με το ειδικό  δίκαιο και τη διδασκαλία της Εκκλησίας, διορίζω την Σεβαστή Αδελφή Αντωνία Πιριπίτση υπεύθυνη της Ποιμαντικής της  Νεολαίας για περίοδο τριών χρόνων. Τα καθήκοντα της προαναφερθείσας αρχίζουν την 1η Νοεμβρίου 2013 και  λήγουν στις  1η Νοεμβρίου 2016.

 

Ευχόμαστε στην Αδελφή Αντωνία κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και αναμένουμε από αυτήν ονόματα νέων που θεωρεί ικανά για τη δημιουργία κεντρικής επιτροπής. Ευελπιστούμε ότι η Αδελφή Αντωνία με το ζήλο που τη διακατέχει, θα αυξήσει στις καρδιές των νέων την αγάπη του Χριστού και θα αναπτύξει τον αποστολικό τους ζήλο και τη δέσμευσή τους στο Ευαγγέλιο.

 

 

 

Συνετάχθη στην έδρα μας στη Λευκωσία  την 1η Νοεμβρίου 2013

 

 

 

                Ιωσήφ Σουέηφ

Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου