Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 58 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Διάλεξη: «Ο σεβασμός ως δικαίωμα και η βία ως απειλή»

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Το MaroniteYouthLink,  σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 και στις 16:00 μ.μ. , στον εκθεσιακό χώρο Σπηλιών Πάρκου Ακροπόλεως στην Λευκωσία, όπου θα φιλοξενήσει την διάλεξη με θέμα « Ο σεβασμός ως δικαίωμα και η βία ως απειλή». Η δημόσια διάλεξη πραγματοποιείται, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας αντίστασης ενάντια στη βία κατά των γυναικών, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκλεκτούς ομιλητές μας  για τους παράγοντες εμφάνισης βίαιων συμπεριφορών μέσα στην οικογένεια, τις μορφές βίαιης συμπεριφοράς και τις συνέπειες τους στα θύματα, ενώ θα μπορέσουν επίσης να θέσουν τις δικές τους απόψεις και ερωτήματα γύρω από το θέμα.

Στόχος μας μέσα από αυτή τη  διάλεξη είναι η ευαισθητοποίηση των νέων Μαρωνιτών για την προώθηση της ισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα καθώς επίσης και για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας.

Ομιλητές:

Κα Άντρη Ανδρονίκου - Κοινωνική Λειτουργός, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας FrederickUniversity

Κα Γιώτα Γρηγορίου- Ψυχολόγος, λειτουργός στον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και  Αντιμετώπιση της Βίας στην οικογένεια.

Κα Έλενα Κατείφη- Κοινωνική Λειτουργός, λειτουργός στον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και  Αντιμετώπιση της Βίας στην οικογένεια

 

MYL DIALEKSI POSTER