Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 99 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Των Ψυχών 2 Νοεμβρίου – Αγίου Γεωργίου του Σπόρου 3 Νοεμβρίου στον Κορμακίτη

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στον  Κορμακίτη το Σάββατο  2 Νοεμβρίου , ημέρα ανάμνησης των ψυχών ,ο εφημέριος του Κορμακίτη μαζί με τους πιστούς το πρωί μετά τη Θεία Λειτουργία( Η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί ώρα 8:00 π.μ.) θα επισκεφθούν το παλιό κοιμητήριο  που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και θα προσευχηθούν για τους νεκρούς  που βρίσκονται  στο παλιό κοιμητήριο.  Το απόγευμα  της ίδιας μέρας και ώρα 3:00 μ.μ. ο εφημέριος του χωριού μαζί με τους πιστούς θα πάνε στο νέο κοιμητήριο του χωριού για να προσευχηθούν για τους νεκρούς που είναι θαμμένοι στο νέο κοιμητήριο του Χωριού.

Η Επιτροπή ανακοινώνει ότι για την ημέρα των νεκρών θα υπάρχει κερί  προς πώληση και μπορούν οι πιστοί να αγοράσουν από την εκκλησία.

Την Κυριακή  3 Νοεμβρίου , του Αγίου Γεωργίου του Σπόρου, θα γίνει Θεία Λειτουργία ώρα 8:00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια , όπως και κάθε χρόνο, θα γίνει Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου  του Σπόρου στον Κόρνο και ώρα 10:00 π.μ. Τη Θεία Λειτουργία  στον Κόρνο θα τελέσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος  κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ .