Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 112 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ανακοίνωση ΕΜΑ Ανθούπολης

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:»

Το Σωματείο Ένωσης Μαρωνιτών Ανθούπολης  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννο Πετρίδη και Γιάννο Παυλίδη για να αναλάβουν αφιλοκερδώς χρέη προπονητή  στην ομάδα του Σωματείου μας.. Τους ευχόμαστε, ολόψυχα, καλή τύχη και να μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στα  παιδιά που θα απαρτίζουν την ομάδα μας. Η διοίκηση του συλλόγου θα βρίσκεται κοντά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, καθώς το άθλημα αποτελεί τη βιτρίνα της ομάδας και του Σωματείου μας.»

Ο Γιάννος Πετρίδης όσο  και ο Γιάννος Παυλίδης τόσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο διακρίνονται για το ήθος  ,το σεβασμό, την τόλμη αλλά  και το πάθος που έχουν για το καλύτερο.

Στην συνέχεια  Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια τον Βασίλη Ιωσήφ(Προπονητής Έτους 2011-2012-2013) για το χρόνο που αφιέρωσε στην ομάδα δουλεύοντας αφιλοκερδώς και οδηγώντας ταυτόχρονα την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από τις 19/08/2013 ώρα 07:30 στον ΑΟΛ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ και θα συνεχίζουν μέχρι τις 13/09/2013 καθημερινά. Με συνέπεια και υπευθυνότητα προσκαλούμε όλους τους νέους της κοινότητας μας να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να ενταχθούν στην ομάδα.

Εκ Διοικητικού Συμβουλίου

Πρόεδρος και Μέλη Σωματείου

Ε.Μ.Α 

ema proponites