Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 96 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

KORMAKITIS GREEN FESTIVAL Πρόσκληση για συμμετοχή

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Επιτροπή Νεολαίας του Ιδρύματος Ευημερίας Μαρωνιτών Κύπρου, στα πλαίσια του KormakitisGreenFestival, καλεί όλους τους φίλους της φωτογραφίας να συμμετάσχουν  σε  Έκθεση Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκυρίακο 6 και 7 Ιουλίου στο Κοινοτικό/Πολιτιστικό Κέντρο Κορμακίτη.

Οι φωτογραφίες πρέπει να εμπίπτουν σε μία από τις εξής θεματικές ενότητες:  χλωρίδα και πανίδα, παραδοσιακή παραγωγή (π.χ. μελισσοκόμοι, αγρότες, βοσκοί, παραδοσιακά εδέσματα), προστασία του περιβάλλοντος και πολιτιστική κληρονομιά του Κορμακίτη, των Μαρωνίτικων χωριών και της γύρω περιοχής. Οι ενδιαφερομένοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Όροι και προϋποθέσεις:

$1-          Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή jpg/raw, να έχουν ανάλυση τουλάχιστον 3200 x2000 pixels και αναλογία 4:3.

$1-          Το μέγεθος αρχείου θα πρέπει να είναι 1MBκατ’ ελάχιστον και 7MB το μέγιστο.

$1-          Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να φέρουν υδατογράφημα (watermark) ή οποιοδήποτε άλλο διακριτικό.

$1-          Το υποβαλλόμενο υλικό πρέπει να συνοδεύεται από τις εξής πληροφορίες: ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας του συμμετέχοντα, τίτλο και ένα μικρό επεξηγηματικό κείμενο για κάθε φωτογραφία, τη θεματική ενότητα καθώς επίσης και την περιοχή στην οποία έγινε η φωτογράφηση.

$1-          Οι φωτογραφίες θα αξιοποιηθούν για τη δημιουργία cartespostales ή άλλων αντικειμένων που σκοπό έχουν την προβολή του φυσικού πλούτου της περιοχής.

$1-          Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν το υλικό σε ψηφιακή μορφή (CD ή email) μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Έλενα Χάννα-99 173383/Γιάννη Λιασίδη-99 308883 ή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .