Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 96 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Kormakitis Green Festival

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Επιτροπή Νεολαίας του Ιδρύματος Ευημερίας Μαρωνιτών Κύπρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του «KormakitisGreenFestival» που θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Ιούνιο – Αύγουστο 2013 στον Κορμακίτη. Η εκδήλωση συγχρηματοδοτείται από το UnitedNationsDevelopmentProgramme – PartnershipfortheFuture (UNDP-PFF), το Ίδρυμα Ευημερίας Μαρωνιτών Κύπρου, και την εταιρεία KPSTrainingCentreστα πλαίσια του προγράμματος InnovativeCulturalActivitiesinthenorthernpartofCyprus.

Το «KormakitisGreenFestival» αποσκοπεί στην προβολή των μαρωνίτικων χωριών, στην παρουσίαση της χλωρίδας και της πανίδας της περιοχής, στη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Επιτροπή Νεολαίας του Ιδρύματος Ευημερίας Μαρωνιτών Κύπρου καλεί τα οργανωμένα σύνολα και τα μέλη της κοινότητας μας σε ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στον Κορμακίτη στις 8 Ιουνίου 2013. Στα πλαίσια της ημερίδας, καταξιωμένοι ομιλητές από τον ακαδημαϊκό χώρο θα παρουσιάσουν θέματα σχετικά με τον φυσικό πλούτο της περιοχής και τις ευκαιρίες αξιοποίησής του. 

 

kormakitis festival