Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 105 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Πρόσκληση 99ου Σ.Π.Μαρωνιτών, Τελική Προσκοπική Πυρα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Κλείνοντας ακόμα μια όμορφη Προσκοπική χρονιά, το 99ον Σύστημα Προσκόπων Μαρωνιτών, προσκαλέι όλους σας, μικρούς, μεγάλους,  να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα στο χώρο του Συστήματος μας το Σάββατο 15 Ιουλίου απο τις 18:00 μέχρι....αργα!! 


Στο χώρο μας θα υπάρχει Λούνα Πάρκ για όλους όσους θέλουν να διασκεδάσουν αλλά και για να δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν τις ομορφιές του Προσκοπισμού! 

Αφού παίξουμε και κουραστούμε, θα υπάρχουν τα κλασσικά 99α Σουβλάκια, Μπυρίτσες, αναψυκτικά και άλλες λιχουδιές για να τα απολαύσετε μαζί με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα των Λυκοπούλων, Προσκόπων και Ανιχνευτών μας!

Εννοείται πως όλες οι τιμές θα είναι κουρεμένες στο πνεύμα της δύσκολης εποχής για να ξεχαστούμε και να κλείσουμε έτσι μια όμορφη 100η χρονιά Κυπριακού Προσκοπισμού!

Σας περιμένουμε όλους, να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε με την 99η παρέα μας!

Όλα τα έσοδα απο την δράση μας, θα δωθούν για μείωση του κόστους των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων των μελών μας για να μην απουσιάσει κανένα παιδί λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Ευχαριστούμε, 

Επιτελείο Βαθμοφόρων 99ου Σ.Π.Μαρωνιτών

 

99 INVITATION TELIKH PYRA 2013 01