Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 97 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Στέψη της Παναγίας στον Κορμακίτη

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Στέψη της Παναγίας στον Κορμακίτη Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Παναγία Βασίλισσα του Ουρανού και της Γης

 

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη, σας προσκαλεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 και ώρα 6:30 μ.μ.  στο  εκκλησάκι της Παναγίας στον Κορμακίτη για την καθιερωμένη εορτή της Παναγίας Βασίλισσας του Ουρανού και της Γης.

Η τελετή θα ξεκινήσει ώρα 6:00 μ.μ. από  τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου με τη Λιτανεία της Εικόνας της Παναγίας προς το εκκλησάκι της Παναγίας.

Παράκληση της επιτροπής είναι όπως όλος ο κόσμος παρευρεθεί στην τελετή αυτή κατά την οποία κάθε χρόνο γίνεται η στέψη της Παναγίας στο χώρο του προαυλίου της εκκλησίας της Μεγαλόχαρης.

Για το σκοπό αυτό η επιτροπή θα προχωρήσει στην έκδοση ειδικού φυλλαδίου-βιβλίου για να μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί και να συμμετέχει τόσο στη λιτανεία της εικόνας από τον Καθεδρικό Ναό στο εκκλησάκι της Παναγίας όσο και στη συμμετοχή  της τέλεσης της Θείας Λειτουργίας.

 

panagiakorma2013May