Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 96 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Κοινωνία ΚΑΡΙΤΑΣ Κύπρου - ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΧΑΡΙΤΩΝ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Κοινωνία ΚΑΡΙΤΑΣ Κύπρου- ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΧΑΡΙΤΩΝ

ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΦΕ!

 

Η φιλανθρωπική οργάνωση Κοινωνία ΚΑΡΙΤΑΣ Κύπρου  - Ενορίας Παναγίας Των Χαρίτων, μέσα στα πλαίσια του πνεύματος προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο μας,  διοργανώνει ανοικτή συνάντηση γνωριμίας και προσφοράς την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 9:30πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σωματίου ‘Κορμακίτης’, απέναντι από τον Καθεδρικό Ναό Παναγίας των Χαρίτων στη Λευκωσία.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για το έργο που επιτελεί η Κάριτας και η γνωριμία με τα μέλη της Κεντρικής και της Τοπικής Επιτροπής, με την συνοδεία ζεστών και κρύων ροφημάτων και συνοδευτικών γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλο τον κόσμο, μέλη, φίλους και γνωστούς που νιώθουν, θέλουν και μπορούν να συνεισφέρουν προς τον συνάνθρωπο μας με οποιοδήποτε τρόπο.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Χωρεπίσκοπος της Εκκλησίας μας Π. Ιωάννης Ορφανού.

Καλούμε όλους εσάς, τους γνωστούς και φίλους μας να έλθουν στην συνάντηση φέροντας μαζί σας δικούς σας γνωστούς και φίλους, καθώς και τα φιλανθρωπικά αισθήματα σας για να περάσουμε λίγες όμορφες στιγμές και να μοιραστούμε τις σκέψεις μας.

Η παρουσία σας και μόνο θα είναι για μας η δική σας μεγάλη συνεισφορά. Σας περιμένουμε όλους.

Εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής

Κοινωνία ΚΑΡΙΤΑΣ Κύπρου – Ενορία Παναγία των Χαρίτων