Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 101 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Γιορτή της Μητέρας - Ευχές Αρχιεπισκόπου προς όλες τις μητέρες

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Madre della Consolazione

Madre della Consolazione (ΜητέρατηςΠαρηγοριάς)

Εικόνα του 17ου αιώνα. Από τις εικόνες της Εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού. Ενορία Μαρωνιτών Καρπάσια - Κύπρος

 

Αγαπητές μου μητέρες,

 

Σας εκφράζω τις καλύτερες μου ευχές για την σημερινή γιορτή σας που δεν είναι και δεν θα έπρεπε  να είναι μόνο μία, μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα της ζωής σας για την προσφορά, τις θυσίες σας, την κούραση, την πίστη σας, τις αρχές και αξίες που έχετε και που θα είναι το  μήνυμα και η πυξίδα για τα παιδιά σας.

 

Πολλές ευχές σε σας νεότερες μητέρες που αντιμετωπίζετε προκλήσεις. Κοιτάξετε καλά τις δικές σας μητέρες που θυσιάστηκαν τόσο πολύ για σας, για την οικογένεια σας, για κάθε καλό. Ας μην ξεχνάμε ότι χωρίς θυσίες η ζωή δεν έχει νόημα, δεν έχει χρώμα και δεν μεταφέρει, δεν δίνει  κάποιο μήνυμα.

 

Το μεγάλο παράδειγμα μπροστά σε όλες σας είναι η Αειπάρθενος Μαρία, η Μητέρα του Ουρανού και της Γης. Εμπνευστείτε από Αυτήν στην πορεία της ζωής σας. Η Παναγία σας δίνει την δύναμη ψυχής για να πάτε μπροστά και να οδηγήσετε την οικογένεια σας, τα παιδιά σας προς τον Θεό, προς τον Ιησού, μέσα στο Πνεύμα της Αλήθειας και της Αγάπης.

 

Πολλές ευχές σε σας που φέρνετε την ζωή που ο Θεός δίνει στην ανθρωπότητα. Διατηρήστε την και δώσετε την, ώστε να είναι το ειρηνικό μέλλον, το αδελφικό και φωτεινό μέσα στον κόσμο.

 

Ο Κύριος να σας ευλογεί και η Αειπάρθενος Μαρία, Μητέρα του Θεού να σας προστατεύει πάντα.

 

 

Λευκωσία 12 Μαΐου 2013

†Ιωσήφ Σουέηφ

Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου