Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 85 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ανακοινώσεις εκκλησιαστικής Επιτροπής Κορμακίτη- Προετοιμασία για το Πάσχα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

$11.       Εσπερινά για το Πάσχα- Δρόμος του Σταυρού. Από την Παρασκευή 22 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή , μέχρι το Πάσχα , και ώρα 5:00 μ.μ. θα γίνονται τα εσπερινά για το Πάσχα-  Δρόμος του Σταυρού , στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη.

$12.       Ψαλμοί για το Πάσχα. Από το Σάββατο 23 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και ώρα 6:00 μ.μ. στην παλιά εκκλησία του Αγίου Γεωργίου- Καλογραιών θα γίνονται ψαλμοί για το Πάσχα. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται  μπορούν να παρευρεθούν  και να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή για τη δημιουργία χορωδίας για το Πάσχα.

$13.       13 Απριλίου -Ημέρα εθελοντικής εργασίας.  Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη καλεί όλους τους πιστούς και τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας όπως συμμετέχουν στην ημέρα εθελοντικής εργασίας που θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου. Την ημέρα αυτή, μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία και ώρα 8:30 π.μ.  θα γίνει καθαριότητα εντός  και εκτός του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου. Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν είναι ευπρόσδεκτοι. Μια εθελοντική προσφορά προς την εκκλησία είναι το καλύτερο μνημόσυνο για τους νεκρούς μας.

$14.       Εορτή Αγίου Γεωργίου – Προστάτη Κορμακίτη 22-23 Απριλίου. 22 Απριλίου ημέρα Δευτέρα , το απόγευμα ( σε ώρα που θα ανακοινωθεί αργότερα) θα γίνει ο εσπερινός από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ. Αμέσως μετά τον εσπερινό θα ακολουθήσει δείπνο στο οίκημα της εκκλησίας όπου θα είναι δωρεάν για τους μόνιμους κάτοικους του Κορμακίτη . Όσοι άλλοι ενδιαφέρονται  να συμμετάσχουν στο δείπνο το κόστος είναι 10 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 16 Απριλίου  στους : Χριστίνα Πογιατζή τηλ. 99726233

  1.                                  Μάριος Χατζηρούσο  τηλ. 99635753
  2.                                  Αντουανέττα Κατσιολούδη  99496565

Κατά τη διάρκεια του δείπνου θα γίνει εκδήλωση  με τραγούδια , χορούς, τσατιστά και ανέκδοτα όπως γινόταν στα πανηγύρια παλιά. Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί αργότερα.  Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.

Την Τρίτη 23 Απριλίου , η ημέρα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου και σε ώρα που θα ανακοινωθεί αργότερα , θα γίνει η Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του χωριού μας, χωροστατούντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ. Καλούμαι όλους τους Μαρωνίτες και ειδικά τους κατοίκους του Κορμακίτη όπως παρευρεθούν στις εκδηλώσεις αυτές.

  1.  

Από την εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη