Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 158 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Aνακοίνωση Γραφείου Εκπροσώπου Μαρωνιτών

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών ανακοινωνει ότι κυκλοφόρησαν τα πιο κάτω βιβλία:

Η Κυπριακή Δημοκρατία και οι θρησκευτικές ομάδες,Αλέξανδρου-Μιχαήλ Χατζηλύρα, Λευκωσία: 2012.Το βιβλίο, το οποίο  προήλθε από μια ακαδημαϊκή έρευνα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, αναλύει διεξοδικά τη σχέση των Θρησκευτικών Ομάδων με την Κυπριακή Δημοκρατία. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα του νησιού μας, στο νομικό καθεστώς και την εκπροσώπευση των θρησκευτικών ομάδων, στην ιστορία και στα χαρακτηριστικά τους. Χορηγοί της έκδοσης είναι ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών, κ. Αντώνης Χ’ Ρούσος, ο Εκπρόσωπος των Αρμενίων, κ. Βαρτκές Μαχτεσιάν και ο Εκπρόσωπος των Λατίνων, κ. Μπενίτο Μαντοβάνι.  Υπάρχουν διαθέσιμα 80 βιβλία πρός πώληση, προς 15 ευρώ το ένα. Τα έσοδα θα διατεθούν στους ηλικιωμένους στη Στέγη Ευγηρίας Άγιος Αντώνιος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εκπροσώπου στο τηλ. 22674635.

Οι Μαρωνίτες της Κύπρου, Μαριάννας Φραγκέσκου και Αλέξανδρου-Μιχαήλ Χατζηλύρα, Λευκωσία: 2012. Το έντυπο εκδόθηκε στα πλαίσιατης Ευρωπαϊκής Προεδρίας από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών και παρουσιάζει, εν συντομία, την ιστορία και την πολιτιστική παράδοση των Μαρωνιτών της Κύπρου καθώς επίσης και τη συμβολή τους στην κυπριακή κοινωνία. Το βιβλίο κυκλοφορεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και από το Γραφείο Εκπροσώπου, όπου υπάρχει διαθέσιμος περιορισμένος αριθμός εντύπων. Το έντυπο υπάρχει και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.maronitesofcyprus.com και άλλες κοινοτικές ιστοσελίδες.