Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 84 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγιας Μαρίνας Σκυλλούρας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

                                                                    Ανακοίνωση

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια  πληροφορηθήκαμε όλοι  την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας,  να διορίσει τον κύριο Γιώργο Λακκοτρύπη στην θέση του Υπουργού Εμπορίου Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Πρόκειται για ένα καταξιωμένο Μαρινιώτη επιστήμονα που από την θέση αυτή  τιμά όχι μόνο την Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας αλλά ολόκληρη την Μαρωνιτική Κοινότητα.

Σαν Μαρινιώτες τόσο ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου αλλά και ολόκληρη η Αγία Μαρίνα συγχαίρουμε θερμά τον κύριο Λακκοτρύπη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με δύναμη και υγεία και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχή και αποτελεσματική πορεία του τόσο στο Υπουργείο όσο και στους υπόλοιπους τομείς του κυβερνητικού του έργου.

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου

Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Παρτελλής Χατζηφεσσάς

Πρόεδρος.