Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 97 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Προσφορές για επιδιορθώσεις στο εκκλησάκι του κοιμητηρίου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Αγίου Μάρωνα 8 Διαμ 4, ΤΚ23820 1010 Λευκωσία Τηλ 22673183, Φαξ 22670510

Προσφορές

 

Ζητούνται προσφορές από εγγεγραμμένους εργολάβους για την επιδιόρθωση και μπογιάτισμα της εκκλησίας στο Καθολικό Κοιμητήριο Μαρωνιτών παρά την Ανθούπολη. Οι προσφορές πρέπει να απευθύνονται: ‘’Πρόεδρο Επιτροπής Καθολικού Κοιμητηρίου Μαρωνιτών’’ και να παραδοθούν δια χειρός σε κλειστό φάκελο στην πιο κάτω διεύθυνση το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, 12 Οκτωβρίου 2012:

 

Αγίου Μάρωνα 8, Διαμέρισμα 4, Λευκωσία Τηλ 22673183

(Ταμείο Ευημερείας Μαρωνιτών)

 

Οι ενδιαφερόμενοι προσφοροδότες πρέπει να προσέλθουν στο κοιμητήριο την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου και ώρα 5 το απόγευμα όπου μέλη της Επιτροπής θα εξηγήσουν τι εργασίες απαιτούνται και για να αντιληφθούν το μέγεθος και τη φύση των εργασιών. Να ληφθεί υπόψη ότι ο επιτυχόν προσφοροδότης θα αρχίσει τις απαιτούμενες εργασίες εντός 3 ημερών από την ημερομηνία της εντολής που θα λάβει για έναρξη και θα τις συμπληρώσει εντός 10 ημερών από την ημερομηνία έναρξης. Ο εργολάβος θα πληρωθεί με τη συμπλήρωσή των εργασιών και εφόσον γίνει παραλαβή από μέλη της Επιτροπής του κοιμητηρίου.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή δεν είναι υπόχρεη να κατακυρώσει ή να αποδεχθεί τη χαμηλότερη ή οποιαδήποτε προσφορά.

  

 

Εκ της επιτροπής