Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 152 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Σάλος με το απόρρητο των μηνυμάτων αναστατώνει το Facebook

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ανάστατοι οι χρήστες του Facebook έμαθαν την Τρίτη ότι ένα πρόβλημα στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει ως αποτέλεσμα την ανοικτή δημοσίευση των προσωπικών τους μηνυμάτων.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, πολλοί ήταν οι χρήστες οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως είχαν όντως δημοσιευθεί μηνύματά τους που είχαν σταλεί κατά την περίοδο μεταξύ του 2007 και του 2009. 

Όπως όμως αποδείχτηκε, πρόκειται απλά για μια φήμη η οποία φέρεται να ξεκίνησε από τη Γαλλία.

Μάλιστα, η εταιρεία διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα τέτοιου είδους, ενώ εκπρόσωποι του Facebook ανέφεραν στο BBC ότι τα μηνύματα στα οποία έγινε αναφορά δεν ήταν προσωπικά, αλλά απλά παλαιότερες δημοσιεύσεις στο wall των χρηστών, τονίζοντας ότι έγινε απλά ένα «μπέρδεμα».

Πάντως η εν λόγω φήμη δεν «τάραξε» μόνο εκατομμύρια χρήστες του Facebook αλλά οδήγησαν και σε πτώση της μετοχής του μέχρι και 11%.

Ωστόσο, παρά τη διάψευση από πλευράς της εταιρείας, πολλοί χρήστες αλλά και ΜΜΕ εξακολουθούν αν ισχυρίζονται και να μεταδίδουν ότι το πρόβλημα όντως υπάρχει.

Μάλιστα, η γαλλική έκδοση της Huffington Post επικαλείται ανώνυμο στέλεχος της εταιρείας, σύμφωνα με το οποίο το πρόβλημα με τα μηνύματα υπάρχει και διερευνάται.

protothema.gr