Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 33 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
  1. Καταργείτε η φράση του αγανακτισμένου γείτονα «Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο» (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο).

 

  1. κατά συνέπεια καταργείτε και η συνώνυμη έκφραση «Τελειώνετε κυρία μου, έχουμε και δουλειές» (δεν έχετε είπαμε)..

 

  1. Μη ορθή θεωρείτε επίσης και έκφραση «Μια δουλειά σε βάλαμε να κάνεις» (μια; Αχαχαχαχαχαχα.!!!!!).

 

  1. Καταργείτε πλέον το σύνθημα «Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο» (Βρες εσύ πελάτη και μετά δώσε του και δίκαιο).

 

  1. Καταργείτε από τα σχολεία το μάθημα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού (εκτός και αν το διατηρήσουμε, έτσι ρε παιδί μου, για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις).

 

  1. Πλέον από το δημοτικό, η δημιουργία προτάσεων θα αξιολογείτε μόνο ως προς την ορθογραφία και τη γραμματική. (η σύνταξη είναι πλέον ανύπαρκτος όρος).

 

  1. Η φράση «εθελοντική εργασία» θεωρείτε πλέον πλεονασμός. Ο όρος «εργασία» από μόνος του, αρκεί για να αποδώσει το ίδιο νόημα.

 

  1. Τέλος έπειτα και από σύμφωνη γνώμη της Εταιρείας Προστασίας του Παιδιού και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτος στην κατηγορία της Κακοποίησης Ανηλίκου συμπεριλαμβάνετε και η ερώτηση προς μικρά παιδιά«Εσύ, τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;»