Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 49 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Η ΤΣΕΛΕΣΤΙΝΑ ΠΟΥΛΛΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Tsielestina PoulliΗ Τσελεστίνα, θυγατέρα του Ντίνου  κι Έλενας (Λιάτσου) Πουλλή από Αγία Μαρίνα κι Ασώματο αντίστοιχα, κερδίζει επάξια την κορυφή

Διακρινόμενη σε διάφορούς Παγκύπριους διαγωνισμούς, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Χημείας τις δύο τελευταίες χρονιές , εκπροσώπησε

Επιτυχώς τη Κύπρο σε Πανευρωπαικό επίπεδο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Αρίστευσε φέτος σαν τελειόφοιτη κατακτώντας την πρώτη θέση σε ένα από τα μεγαλύτερα Λύκεια, του Αποστόλου Βαρνάβα, με γενικό βαθμό 19 11/12!

Σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα για την ίδια και την οικογένεια της τη βράδια της αποφοίτησης της, απονεμήθηκαν στην Τσελεστίνα, πέραν των

δέκα τιμητικών/χρηματικών πρώτων βραβείων..

Με άριστα κέρδισε θέση στην Ιατρική Σχολή Κύπρου καταλαμβάνοντας την 8 θέση Παγκύπρια με βαθμό 19,78724.

Η Τσελεστίνα κέρδισε με σκληρή δουλειά, υπομονή κι επιμονή,

θέση στην νεοσυσταθείσα Ιατρική Σχολή Κύπρου, σαν η πρώτη φοιτήτρια της χρονιάς 2013, ανεβαίνοντας στο τελευταίο σκαλοπάτι που την ανέβαζαν τα όνειρα της τα τελευταία έξη χρόνια, σκορπώντας μια ανείπωτη χαρά στην οικογένεια , φίλους, συγχωριανούς και Μαρωνίτες.

Μπράβο Τσελεστίνα.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου σε συγχαίρει θερμά, σε ευχαριστεί για την τιμή που προσδίδεις στην Κοινότητα και σου εύχεται μέλλον λαμπρό.

 

http://www.paideia-news.com/index.php?id=109&hid=8374&url=Πουλλή-Τσελεστίνα:-Με-άριστα-κέρδισε-θέση-στην-Ιατρική--Σχολή-του-Πανεπιστημίου-Κύπρου


 

ΑΝΤΙΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΣΕΛΕΣΤΙΝΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ

 

Αγαπητή διευθύντρια, σεβαστοί καθηγητές, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, αγαπημένοι συμμαθητές και συμμαθήτριες. 

Το λιμάνι φάνηκε, το καράβι σταμάτησε, η άγκυρα ρίχθηκε, το ταξίδι τελείωσε.

Μεγάλο και συναρπαστικό ξεκίνησε για μας πριν από 12 χρόνια και σήμερα ολοκληρώνεται.  Σε θάλασσες ήρεμες και φουρτουνιασμένες πορευτήκαμε, με εύκολες και δύσκολες στιγμές, μα όλες  τους  χαραγμένες στην μνήμη μας.  Μεγάλο καράβι το σχολείο, που μας αρμένισε στη γνώση, τη μάθηση, την κοινωνία, τις αξίες, τα ιδανικά, τον πολιτισμό και ό,τι καλλιεργεί τον άνθρωπο.  Και τώρα φτάσαμε. Μα η επιτυχία είναι το ταξίδι μας και όχι ο προορισμός. 

Στο ταξίδι της γνώσης και της παιδείας καπετάνιοι, οδηγοί και οδοδείκτες ήταν οι καθηγητές μας που ακούραστα μας εμφύτευσαν και ενστάλαξαν στις καρδιές μας τις πιο μεγάλες αξίες όπως, την αγάπη, την ανιδιοτέλεια, την συνέπεια, την υπευθυνότητα.  Σεβαστοί μας καθηγητές, σε εσάς εμπιστευτήκαμε την ψυχή μας και σε εσάς οφείλουμε το «ευ ζην».  Θα ζείτε πάντοτε μέσα στην καρδιά μας ως πρότυπα και ιδανικά που μας φανέρωσαν νέους μαγευτικούς κόσμους.  Μα πάνω απ’όλους ευχαριστούμε εσάς αγαπημένη διευθύντρια, πάντα εκεί, ακούραστη, χαμογελαστή, δίπλα μας. 

Στήριγμα και αποκούμπι στη δύσκολη πορεία μας οι γονείς, που μας βοήθησαν να αντεπεξέλθουμε σε κάθε εμπόδιο και δυσκολία που παρουσιάστηκε. Ανέχτηκαν αδιαμαρτύρητα το άγχος, τις ανησυχίες, μας παρηγόρησαν στις απαγοητεύσεις και στις αποτυχίες μας, μας έδωσαν κουράγιο και ελπίδα και σ’αυτούς οφείλουμε  ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας. 

Αγαπητοί συμμαθητές. Μαζί βιώσαμε τόσα πολλά μα τώρα ήρθε η ώρα να χωριστούμε, να αλλάξουμε καράβι, γεμάτοι με τη γνώση και την εμπειρία του ταξιδιού που μόλις τελειώνει. Ανοίγουμε πανιά για το άγνωστο αφήνοντας πίσω τους καθηγητές και το σχολείο που τόσο αγαπήσαμε, κουβαλώντας  τους όμως παντοτινά στην καρδιά και το μυαλό μας να μας φωτίζουν το δρόμο και να καθοδηγούν τα βήματα μας. 

Και να μας τώρα να αποβιβαζόμαστε στο πρώτο λιμάνι, έτοιμοι για το δρόμο που ο καθένας θα ακολουθήσει μόνος του. Τώρα πια, ώριμοι, με ένα σακίδιο στον ώμο γεμάτο γνώσεις και αναμνήσεις σαλπάρουμε ως αιώνιοι ναύτες του πλοίου της ζωής, βάζοντας πλώρη για νεόυς ωκεανούς γνώσης και εμπειρίας. Το νεό μας ταξίδι δεν πρέπει να το φοβόμαστε, όσο φουρτουνιασμένα και αν είναι τα νερά της εποχής μας, γιατί η ζωή μας ανήκει και δεν πρέπει να μας  τρομάζει. Με στήριγμα τη γνώση και την αγάπη, οφείλουμε να δημιουργήσουμε  εναν καινούργιο κόσμο, εναν κόσμο που θα βρίσκεται πιο κοντά στα όνειρα μας. Γιατί το μέλλον, ανήκει σε αυτούς που πιστέυουν στην ομορφιά των ονείρων τους. 

Καλό ταξίδι σε όλους σας.